La Subida – Italija. Srečanje ključnih NILovih strank in NILovci so nas odpeljali v Italijo v slovensko gostilno La Subida. Kaj smo jedl… bom še dopisal, za 1x pa samo slikce… Morm rečt da je bilo svetovno!
Pečen parmezan (enaka scena kot na sirovih štručkah, ampak brez štručk 😉 )
Neko pišče k je melo okus po kariju… not good
Bela polenta, pa 2 sirčka, pa nek gnusin 🙂
Pečen žajbel
Čebulni obročki
Jelenček in jurčki (juk)
Neki pa, brajda pa jurčki… (juk)
Hmmm neki z baziliko…
In meni osebno najbolša jed večera: Gos z hrenom in jabolkom
Žajblov sladoled
?
Neke fige
?
?
Cigare 😛
Kostanj… zmazek, pa kwa 😉
Huda, huda hrana! Italjani znajo uživat… lahko bi se kaj naučili od njih! 😉
preseratorji
pa pravjo da smo v recesiji 🙂