9.april 2011 – malca 1909 (l. 2005 se je angleški prestolonaslednik Charles, valižanski princ, poročil s Camillo Parker Bowles)


Spet ena 2za1, tokrat iz Mariborskega Orienta. Mislm to je res top pr 2za1, ker ti pokažejo in predstavjo nove place… Super res! Ajde zaj pa v Orient… Balkanska hrana.
Hmmmm… mogoče ker je natakar vidu tole knigco 2za1 se mu nekak ni dal skakat okol nas? Hmmm… No skratka, za bon 2za1 si dobu ploščo za 2 + še dodatno ploščo za 2. Za 3 osebe kr top, čeprow bi se 4je kr matral. Valda ko smo dočaklan natakarja, ko nam je po N cajtu prnesu jedilnike, pol N na potenco prnesu pjaco in pol tile 2 plošči… združeni na eno. No tko, hrana je odlična, lokacija top… čeprow če ste lublančani… pol vam bo mau jeba najdt, ampak se splača, če odpišete postrežbo 🙂 Pa navigacjska naprava vam bo pomagala da boste našli tale placek!

Plošča za 2 (na kvadrat) (čvapi, pleskavice, leskovački uštipaki, polnjene bele vešalice (top!), neke klobasce, pa puranji zrezki)
futrovnik

futrovnik

futrovnik
Cene:
Coca cola 1,8€
Fanta 1,8€
Cocka 1,8€
Plošča Orient za 2 19,50€ (tukaj na slikaj je akcija 2za1!)
Lepinja 0,9€ (no ja… lepinje se tu računa)

Skratka tko, hrana je top, zato se vam splača pridt ke… za natakaje… no ja, mi je kr mau žal da sn mu pustu napitnino… ampak ajde jes se bom še vrnu. 2za1 pa pohvale… dobr lokal ste zbral, dobr lokal ste mi predstavl! 😉

2 thoughts on “9.april 2011 – malca 1909 (l. 2005 se je angleški prestolonaslednik Charles, valižanski princ, poročil s Camillo Parker Bowles)

Comments are closed.