25. november 2011 – malca 2243 (l. 1918 Vojvodina se priključi Srbiji)


K prleti mail z zadevo: Polnjene vampa… Točno vem za koga gre… in da gre za dobro pizdarijo. Van se ga je klatu po otoku Isle of Man! Jap gre za otoček na katerem potekajo legendarne dirke TT… Otok je drugač znan tut kot Mann. Lociran je tm nek v irskem morju, torej med Irsko in Veliko Britanijo. Otoček je velk cca 572 kvadratnih kilometrov gor pa žvi cca 80k folka. Torej recmo mau man k u Mbju… v MBju žvi cca 100k folka… 3x manj k u Lj! 😉

No in ker narod spoznaš po hrani… gremo z Vanom prvo na večerjo! (sledi pol še zajtrk pa še ena večerja…)
Plac Jaks bar & steak house. Plac se nahaja v Douglas bayu, , ki ima zgoraj več velikih TVjev za obvezno gledanje fuzbala, spodaj pa odlično restavracijo. Energija je tokrat prišla kot ’10oz rib-eye au poive sauce’ šnicl s prilogami (18.9£), ‘veg bake’ – krompir, sir, brokoli in cvetača v pečici (8.95£), ceasar salad za balast (7.95£) in lokalnega otoškega pira Okells (2.9£ za pinto). Priporočam!
futrovnik

futrovnik

futrovnik
Večerja za dva – 44.5£.

Še 154 dni.

5 thoughts on “25. november 2011 – malca 2243 (l. 1918 Vojvodina se priključi Srbiji)

  1. Ne grem se več matematike, ker nočes sodelovati. Bi pa lahko, saj si prvi začel in še nadaljuješ.
    Brezobzirno prikazovanje lastne egologije. Tak. Zdaj pa maš kar si si nakopal. Razkurjeno teto! Jipi!!!!

  2. Od vse hrane izgleda samo pivo užitno. Vse drugo je JOJ. Mogoče je v naturi zgledalo bolj užitno. Pač majo premale krožnike ali prevelike porcjone. Bog ve.

Comments are closed.