17.junij 2014 – malca 2581 (l.1944 je ustanovljena Republika Islandija)


DURS in CSD svaka vam čast. Otroški dodatek za malo, ki so nama ga dodelili je tehtal 30€. Men se je zdel cool, valda karkol “dobiš” od te države je cool. No ampak Janja je mau bl pogledala podatke, k jih ima CSD in valda so bli napačni.

Ni pene. CSD ti da 15 dni za pritožbo, kar se mi zdi kr dolg rok… ki pa kar na 1x ni dolg, ker morš ti dobit “nove” podatke od DURSa in jih posredovati CSDju… Eeee pol pa teh 15 dni ni nič, ker pri DURSu fse traja. Podatkov seveda v roku od DURSa nisva dobila, pa sva vseeno poslala pritožbo na CSD. Pritožbo nama je dobr sestavla soseda (hvala Ines), tako da verjetno referent na CSDju, k je odprl kuverto in videl cca 10listov s prilogami, je takoj odobril pritožbo in nama povečal otroški dodatek na 70€.

Ok super, 40€ na mesec več. Zdej me pa samo zanima kolk folka se ne pritoži na CDSjove napačne obračune. Hmmm kolk folka sploh ne ve da so napačni?

Viiiiiietnam pravim! Torej tu bodo tri od Geca. Začeli bomo kr s spomladanskimi zavitki. Tipična Azijska hrana, ki jo dobiš na fsakem koraku. Nekak se ne da falit, da bi bili zanič 🙂

spomladanski zavitki 4

San Miguel. Ni Vietnamski, ampak filipinski. Tale pilsner ma 5% naklona.

P1010582

Za tole slikco mi je pa mau žal, da si Gec ni zapomnu kaj je, ker mi zgleda svetovno!

ne ve

Pametna za dns: Slusalke lahko uporabljas kot mikrofon. Dhooo.

1 thought on “17.junij 2014 – malca 2581 (l.1944 je ustanovljena Republika Islandija)

  1. mimgrede… CSD ima rok 15 dni, pol pa dodajo še 21 dni za vročitev ker odločba ni priporočeno poslana, tako da imaš dober mesec časa

Comments are closed.