Dns skočmo h Janji na kosilo. Njami mami!
Piščančk na buči... recmo temu tko.
Piščančje fileje začinimo s soljo, mleto rdečo papriko, sesekljanim česnom in rožmarinom. Pustimo stati pol ure in jih nato v ponvi spečemo skoraj do konca.
Bučke očistimo in narežemo na podolgovate trakove in začinimo s soljo in poprom. Popečemo jih v ponvi, kjer so prej popekli fileje.
Pekač namažemo z maslom in vanj položimo bučke, katere prekrijemo s fileji na katere potresemo nariban sir, lahko položimo tudi pršut (a takrat filejev ne solimo!), pokrijemo jih lahko z bučkami ali pa tudi ne.
Vse skupaj prelijemo z jogurtom zmešanim s ščepcem soli in mlete kumine in damo za 25 minut v pečico, ki smo jo predhodno segreli na 180 stopinj.
Njami. Blo je top! 😛
Pametna za dns (in zakaj nekako ne jem solate): Žvečenje solate, vzame več energije kot jo da!