30. september 2009 – malca 812 (l. 1938 sta v Münchnu britanski in francoski premier Chamberlain ter Daladier iz strahu pred izbruhom vojne z nemškim voditeljem Adolfom Hitlerjem podpisala sporazum, s čimer sta Hitlerju dovolila zasedbo Sudetov, ki so bili del Češke)


Bravo restavracija Tartuf in ja… ker me dostkrat fprašate kje zavraga je sploh tole… tko bom reku, u lublan! 🙂 V Tartufa lohka pridete z dveh strani… al s Trubarjeve (začetek Trubarjeve tm pr loteriji) al pa kr iz Male ulice na malem trgu 8 je tole. Bl znan trg vam bo če vam rečem, da je tm tattooator John. Dle vm je fsem fse jasno 🙂 Trije kekci so dns jedl čufte v paradižnikovi omaki in pirejem, jes sn odlomu zapečen krompirček s papriko in jajčevci… najs! 😉

Ččččččufti v paradižnikovi omaki in pire krompir
ssm
Zapečen krompirček s papriko in jajčevci
ssm
Frend
ssm

Misel je pa dns že bla 😉

8 thoughts on “30. september 2009 – malca 812 (l. 1938 sta v Münchnu britanski in francoski premier Chamberlain ter Daladier iz strahu pred izbruhom vojne z nemškim voditeljem Adolfom Hitlerjem podpisala sporazum, s čimer sta Hitlerju dovolila zasedbo Sudetov, ki so bili del Češke)

Comments are closed.