Malca 2629 (l.2010 je Tina Maze na olimpijskem veleslalomu v Whistlerju osvojila srebrno medaljo)


Prvič sn u pisarni, k se ne morm pogovarjat o fuzbalu in to je kurac. Mislm nisn lih kak nogometni frik, spremlam pa ligo prvakov, pa angleško ligo (fan liverpoola)…. ampak fseeno mi gre to na kurac. Mislm nobenmu ne morm rečt, ti fak… si vidu, Borusija je bla tolk bolša pa fseen zgubila. No italjanskih klubov itak ne maram… tega ne morm nobenmu povedat.

Hmmm ne morm šinfat Cityja, ne morm pizdit čez Barco… ne morm razlagat kak fertik gol je dal Coutinho v nedelo… skratka služba iz mene dela vedno manj moškega. Kaj pa drucga?

Kurac, še o smučanju in zlati lisici se nismo pogovarjal, ker ne spremlajo. Če pa spremljajo je pa to bl uno: A si vidu, šla je vn. Ja kaaaaj pa tolk hoče… Pa take. Brezveze.

Pogrešam uno, da pridem h kavomatu in pol smo 10 minut fsi pametni, kwa je blo krivo, da je šla Tina vn, pa kak gol je dal Coutinho in da je on res car, pa če bi bil še vedno car če bi igral za Barco al Real?

Je pa tut plus… prej so me pr kavomatu vedno jebal s hokejom in letos bi bil res prejeban. Pač letos ni naša sezona… to je plus.

 

Pica. Z moko Hitmix je izi za narest. Vzameš moko, dodaš samo vodo. Zgneteš, pustiš da vzhaja. Raztegnš in naložiš kar pač češ. Pr pricah je to najbolš. Tretino nardim za hči, dve tretini za naju. Za naju je loh pikantno… Če bo full pikantno bo mogoče Janja pihala in bo k mucka… pa čeprav ponavad jes bl piham in sn pol k kak star mačk.

2012-12-09 11.53.44 2012-12-09 11.53.51

Pametna za dns: Pica, pivo in nogomet! To gre skup… to gre skup k ježk na supegi, ampak to moji cimri iz službe ne bi vedli…