Malca 2630 (l.2013 je slovenska smučarka Tina Maze z drugo smukaško zmago v karieri dosegla zmage v vseh disciplinah v eni sezon)


To da mam najlepšo punco ne rabim razlagat, lahko pa povem kaj se nama je zgodilo pred parimi leti. Sedela sma u totem mestu na kavi v terasa Astorie… nakar “naju” nek mudel slika. Valda, ni naju slikal… pa dobr. Nisma niti dojela, da naju je slikal…. pač pila sma kavo naprej. Mesec ali dva kasneje sma zvedla da jo je slikal, ker je zelo lepa… ok, mal skeri.

Pa da nadaljujem letost. Torej tedn dni nazaj, gremo v kitajsko restavracijo. Prjazna natakarca se skos smeji, nas sprašuje če je ok, če bi še kaj… skratka smuka se okol nas, kot da bi bla ona Jennifer Garner in js Ben Affleck. Skratka sumljivo. Mislm, ne to da sn jes Ben, ampak ta njen nasmeh…

In za piko na i… se zgodi tole. Natakarca jo vpraša, a se me spomnite? Valda… Janja kot zvezda (ne zardi), ampak se je ne spomne. Natakarca dalje… se me ne? Se ne spomnite ko ste mi 1x pomagali odparkirat avto. Joooooj ne vem kako bi brez vas prišla vn… kaj boste še spil? Častim jes… to so moji otroc…

Ma no… sj mene ni motl. Motl je mojo hči, k je mela kr na 1x dve mali kitajki okol sebe. Dve mali k bi jo kr objemali in ne vem kwa. Skratka, vidu sn izraz na faci hčerke… FOTR POŽRI KAVO DA GREMO. in ja… na kurac mi gre, če morm po odličnem kosilu požret pofukano kavo. Ehhh kaj vse nardimo za svoje otroke, plus kaj vse nardijo otroci če majo znane starše.

Jedl smo mongolca pa kislo-sladko ribo (ki je bila TOP!)2015-02-16 16.17.21

Cena: Jah ker so nas kr fse neki častili… bi pršlo fse skup okol 20€ (2 glavni jedi, 2 juhi pa solata…), ampak ker sma mia Đenifer in Ben, sma dala 30€ pa šla.

Pametna za dns: spet objava k leti na zgodovino Mazetke? Hmmm, da nau ratu to počas njen blog 😉