Malca 2645 (l.1928 se je v Pittsburgu rodil ameriški slikar, filmski avtor in režiser slovaškega rodu Andy Warhol)


Hmmm nimam se lih za kakega mojstra al enga človeka k bi znal s svojimi rokami kaj pametnga narest. Pač ne vem… mam brata k to je in pol se sam nisn kej trudu. Zadeva se zadna leta spreminja… valda doma sn edin dec in pol pričakujejo od mene, da znam sve i svašta narest in popravt. Draga se reži, hči to vrjame… valda karkol mi prnese, zamenjam baterije in dela! Kolesu napumpam gume in dela!

Crkne žarnca v kopalnc, fotr poprav. Fotr cel car… in lej zlomek, crkne spet žarnca ampak tokrat v avtu. FUCK! Ajde na tem avtu zadne zarnce menjam za šalo, sprednih pa ne… Majo en čudn sistem, tko da to prepuščam bratu. Spet. No in valda žarnco zamenjat ni frka pol… 5 min dela ma. Zamenja eno… ne dela. Da drugo… ne dela. Js brihtno mečem stran žarnce, k kwa ti bodo če ne delajo. FUCK spet. Valda ni kriva žarnca… če tri nove ne delajo, ampak ajde, nisn tak človk da bi u štepancu iz smeti vleku žarnce. Dava notr še eno žarnco… zaprema haubo in odpelem avto h štromarju. Mudel je takoj vedu kwa je narobe. Ajde, naslednje jutro ni več vedu… čez dva dni je poštimal avto. Luči svetjo. 80€ zato da sn razvestljen.

Cool je blo, ker je mala vedla, da če bi bil avto pokvarjen ga bi fotr popravu, tko k je bil pa buban pa fotr nč ne more, fotr ni dohtar! Hvala mala za razum!

Premaukrat gremo h Marjetki, ampak takrat k gremo se mamo sladko!

2013-06-01 17.16.44-1

Pametna za dns: V povprečni postli domuje cca 5 miljard pršic! V zakonski 10.