Malca 2667 (l.1975 se je rodila ameriška pevka Lauryn Hill)


Pa smo tle. Čeprav se zdi, da hodimo nad oblaki vam povem, da ne. Res je da se od zgori fse lepše zdi…

Po dolgem cajtu sn si kupil superge za tečt. Za trening. Kupu sem jih 2x, dobil 1x. Beeeeh, da se men to zgodi pa živim na internetu. Skratka… težko je kupt neke tekaške superge. Bil sn v n+1 štacuni pa isto sranje. Fse full preveč grdo. Faking prefarbast, svetlikajpče… bleščice pa ne vem kaj še vse. Groza. Na konc mi je blo vseeno za ceno iskal sem samo ene superge k mi bodo cool… iskal sn jih od septembra.

In pol jih najdem na ebayu… dražba za neke nove najkice. Ni panike… nč nisn bil pozorn, zmagal dražbo za šalo… Superg pa kr ni na dom… pa ni pa ni. Pol pa le dobim prjazno sporočilo carinikov, da majo moje superge pa, da če jim loh pošlem račun. Ni frke… mam digitalno potrdilo, to bom naredu u trenu oka… Poslal sn jim račun oni men potrdilo, da sn ga poslal pol pa mesec nič. Nič. Na sledi pošti je pisal, da je paket na carini… in končno pismo carinikov, da so superge fake in neki nerazumnega… da plačam carino in uničenje če se prtožim in če ne dokažem da je fake. Hmmm…al kontra. Sanja se mi ne.

Jezn. Full jezn… unmu kitajcu sn jebal fse po spisku, ga prjavu na ebayju, da kaj kurac prodaja in kaki opisi so to… in fak. Od prodajalca nč.

Draga mi je rekla, pejt na sportsdirekct pa tm najd kake šuhe, k so pocen… Res so ble. Najdu sn prbližn superge… naroču v nedelo zvečer, v petek dopoldan sn jih mel že doma. Niso mi všeč, tekaške so… grde. Bruh.

Kitajci mi je pisal… v “angleščini” neki v tem smislu, da stari moj, žal mi je, opis je bil cool… a ti pošlem še ene? Še ene?!?! Da bom še 1x plačval uničenie pa carino? Faker… itak da ne.

Nove Salamonke sn prvič za premjero ubu za v lokal. Bar. Gostilno…. ma ja, če si “športnik” ti je lih fseen kam tečeš. Parkiral sn bliz. Prjatla sta rekla, da so cool… in to je to. Itak bi rekla da so cool, pa če bi ubul drek.

Bli smo na pivi… nepasterizirano retro Karlovačko pivo ima GO. Per ma kratek rok trajanja 48dni in 5% naklona.

2016-03-27 11.11.06

Res je, da mi Karlovačko pivo ni lih ne vem kwa, tale retro pa je. Mislm je bolši 😉 Hvala Heinekenu za tole, korak na bolše!

2 thoughts on “Malca 2667 (l.1975 se je rodila ameriška pevka Lauryn Hill)

  1. Živjo!

    Redno te berem, top je vse in sploh za smeh. Ste res ena prima familija

    Itak pa nekaj prosim. Verjetno tvojo Drago. Kako naredi tako rahle, slastne kruhove cmoke?
    Jaz se danes spet zafrkavam….ne upam sploh delat cmokov, vedno kruhovo štruco. 🙂
    Je bolj ziher, da v kropu vse ne razpade.

    Hvala 100x in lep pozdrav!

Comments are closed.