Malca 2688 (l. 1911 je indijska prestolnica postalo mesto New Delhi)


Sem prejšnič pisal da mamo gužvo? Mamo… MAMO!

Primer tega vikenda… v petek sn šu prej iz šihta, da sma z malo že malo prej spakirala, ker smo pičili na Ptuj. Pripičimo mi na Ptuj… pa tašča pa tast čestitke meni… pa jaz njemu za RD. Pa torta pa te fore…

Sobota… za Izin nedelski nastop v Lublani, je blo treba najdt rdečo mačko. Rdečo majčko za punčko ni tolk simpl najdt… Mislm v cajtih komunizma bi jo verjetno našl hitrej k zdej… Tle v lj je nismo našl v parih štacunah in kaka je verjetnost, da jo bomo na Ptuju?

Ajde jes sn se distanciral od tega problema… Janja ne. HB! Js sn šu tastovmu tastu umaknt šporhet pa novga zmontirat v delavnco… močn k sn mi ni bil problem! 🙂 Popoldan sma s tastom obrezala trse… fse bo počas prpravlen za pomlad. V nedelo smo se zbudil in pičili v lublano h Mojci na RD. Po RDju pa hitr na Izin nastop.

Ponosn FOTR.

Mala je mela prvi plesni nastop in v mojih očeh ga je nardila z odliko. Znala je pokazat kako gre ura, znala se je obračat kot je blo treba… brez treme! Matr jes sn mel večjo tremo…

In tko k se spodob za hitr vikend… hitra dobra hrana. Sven in Lars… nekaj zame!

Če pr konkorenci dobute Taka v plastiki… je tle v steklu. Mislm, res si ne predstavlam pit perčk za 4€ v plastiki. Res ne.

Sven.

Janjin crispy chicken.

Cene:

Sven 5,5€

Crispy Chicken 5,9€

Otroški meni 4€

Tak 0,5 4€

Tak 0,3 3,1€

Coca cola 2€

Pametna za dns: Mcdonaldsova solata je bl redilna od burgerjev!