Malca 2699 (l. 1904 se je v Sežani rodil slovenski pesnik Srečko)


Hipsterji vejo kje je hood boorger pa kok stane iPhone 6 al 7, kerkol je že zuni, dvomim pa da vejo da se je dns rodil Srečko. Srečko Kosovel.

Kons 5 je una k je znana… fsaj prva verza če že ne cela.

Gnoj je zlato
in zlato je gnoj.

Oboje = 0
0 = ∞
∞ = 0
A B <
1, 2, 3.

Kdor nima duše,
ne potrebuje zlata,
kdor ima dušo,
ne potrebuje gnoja.

Pa pejmo h men. Uni k me poznate, vete da kr dobr grem s kavo… če kave ni, ne grem dobr. Dns smo zjutri letel v zdravstveni dom na kontrolo, naročeni smo bli prehitr tko da nisn pil doma kave, valda jo bom pol. Sj sam skočmo ke pa CK CK pa smo doma. CK CK smo bli fertik v ZDju. Skočmo v Spar, Janja, predraga moja ljubezn, najjaća punca, moj sijaj… mi prnese kavo za sabo. Thx mala!

Kavo odložim na zadno polico. Fuknem stvari v kuferang. Ježki pa jagode gredo isto na polico, valda da se ne zmečkajo.

Stečem okol predolgega avta… Wooooom. Eno krožno, drugo krožno, ovink levo, pa še en… sn k Mäkinenen al kak drug rally voznik. BREEEEMZA.

Valda gradbišče na cesti. Stojimo pr rdeči luči. Po avtu začne prijetno dišat po kavi. IIII kak lepo. FAK! Po moji kavi!!!

Iz zadne police sn lahko polizal točno en požirk. V lončku ni blo nč več kave… mah jeba… bomo kuhal doma. Kava Črno zrno – Diamante. Sede… Preden zlozimo fse iz vrečk, dam vodo gor za kavo. FAAAAK! Ni vode! Klic soseda… ker itak ni prezgodi. Se ne javi. JEBEMTI!

Začnem jezno metat stvari iz vrečk v hladilnik, zmrzovalnik… in grem spat!

Sosed pošle sms, vode ne bo do 14:00. AAAAAAAAAAAA. Mirno sn spal do kosila.

Pejmo v Hood Burger. Plac kjer boste pivo pili iz plastičnih lončkov in za Taka 0,4l dali 3,5€. Burger če se dobr spomnm je Jake’n’Jay, k te piči za 4,8€. Burgerčk je fin.

Cool je tut plac na Nazorjevi.

Pametna za dns: V hladilniku mam 1,5l vode. Nikol ne veš, kdaj jo boš nucu.

Aja še neki, za naprej ne nucam nobene dišavce več za okol ogledala, zaj nam diši v avtu po kavi. Ostalo bo tko! Mmmm.