Malca 2700 (l. 1998 je Netscape svojo bazno kodo dovolil uporabiti nepridobitni organizaciji Mozilla Foundation)


2700 objava. Kr neki. Od leta 2008! Pa ja, kdaj sn bl pridn kdaj nisn…Jutr ma blog rojstn dan in kako ga bomo praznoval… tko k skos. U izi! 🙂

Petek je. Sonce. Janja se uči za izpit, Iza se igra z mulci veni. Jap moj otrok se sam igra veni, pa še nima 5 let. Pač prednost manšiga bloka je to, da loh malo nateram vn in je zuni. Tko k smo bli mi učas… Ajd priznam, da kdaj pa kdaj pogledam kwa delajo… kao da zgledam skrbn starš itak pa vem, da so pridni. Pridn. Kira grozna beseda.

Pridn po čigavem standardu. Si priden ko narediš to kar država hoče od tebe? Si pridn takrat ko izpolniš moja pričakovanja? Hmmm nis pridn če mas svoje mnenje?

Ajde, mali so pridni, torej se igrajo tko k jes hočem, tm k jes hočem.

Rad mam riž Rad mam rižov narastek. Rad mam mlečn riž… dns je tle mlečn riž (upam, da tega nisn še dal gor… mal sn zgubu sled, kwa je gor pa kaj ni…)

Zadeva je full simpl za narest, edin cajt rabš.

5dl mleka rabš ene 200g riža… pa boš nasitu recmo 4 ljudi. Riž spereš, mleko soliš (2 ščepca) in zavreš. Dodaš riž in kuhaš na počasnem ognu cca 20min. Bot zravn pa meši, da se ne prime al prsmodi… k pol je to čist fuck jest. Na koncu dodaš še 30g masla in 75g cukra. Mešaš, da se stopi in to je to.

Dobr tek.

Pametna za dns: Kapaciteta povprečnih človeških možgan je cca 4Tb.