Malca 2703 (l. 1983 se rodi Edward Snowden)


Edward fse najboljše v Rusijo… če si še tam.

No za nas Slovence, to ni bil problem. Nas boli kurac če nam prislušuje CIA, NSA, Sova… in podobni. Nas boli kurac za našo svobodo in pravice. Nam je važn, kaj si misl sosed in če ma on nov avto ipd.

Hmmm dobra kategorija je tut darilo vzgojiteljicam v vrctu. Vem, moja draga dela v vrtcu, njej se zdi to kjut… prav tko se ji zdi kjut, da mi damo darilo hčerkinima vzgojiteljicama. Men se zdi to KR NEKI. Dobesedno.

A veš un mail, Živjo starši vaših (ammmm) Sončkov ali kaj dobobnega. Kupl bi neko full posebno šalco vzgojiteljicama in mali naj bi narisal risbice, da bosta tastari meli to v spomin. Pa ja. Vzgojiteljici, ki sta stari 50+ si valda točno to želita… neke umetnine otrok in šalco. Šalce še zihr nimata. Umetnine pa si bosta spravli v predalnik svoje pisalne mize doma in gledala risbice, ko bosta 60+. Pa jade.

Želita si mir, per pa joint… pa Falkenau.

No ok… in valda h darilu sodi tut zaključek v vrtcu. WTF? Kak zaključek… Štekam otroke, k se med sabo podijo pa se igrajo (ampak to počnejo tut v vtcu in popoldan doma). Na zaključku ni nč drugač… skup smo fukneni starši, k nas boli kurac en za drucga, mal vljudnostnih nasmeškov… pa to je to.  Fake.

Mah, kaj hočem povedat, men je to brezveze. Fse to. Grem, zato k mala to pričakuje, ker za 1x misl, da je to pomembno. No sj zato pa nisn vzgojitelj in ne delam v tem sistemu… ker nisn to.

Ammm mislm, kot darilo pa šopek rož ni dovolj?

T-7. Še 7 dni tega šihta. Mogoče sn zato tečn. Verjetno.

No mat ma en napad pit in razmišlam, da bi ji odpru lokal “Mamapita”.  Js bi šu ke na pito… na kak quiche. To še čakam! 😉 Tle je dle nardila skutino pito.  Cheesecake. Zravn je dodala še japčke in morm rečt, mat top. Super osvižilno za te dni.

Pametna za dns v stilu slovenskih medijov: Vroče je, pite dovolj vode.

Jebite se pametnjakoviči “medijski”. Kurba, sn tečn dns.