31.julij 2010 – malca 1622 (l. 1948 je bila sprejeta odločitev, da se bo na Idlewild Fieldu zgradilo letališče New York International Airport, ki se danes imenuje po Johnu Fitzgeraldu Kennedyju)


Sobota. Mir. Ni vročine. Mau pospravlanja… tko u izi. Kao lih da je. Hmmm ampak fseeno, enim je vroče. Katja je v svoji državi in mi je poslala najbolše ćvape…

Čvapi
kitajski vrt

30.julij 2010 – malca 1621 (l. 2003 je s tekočega traku v mehiški tovarni prišel še zadnji Volkswagnov “hrošč” stare generacije)

Jap stari dobri herbi! Osebno men zlo zlo zlo pr srcu in če ne prej, ko bom velik ga bom meu! 😉 Ajde gremo h futru… Pejmo h moji lubezni na Ptuj v restavracijo Kitajski vrt. To je tm pr sprehajalnem mostu čez dravo… ajde ne vem če se mu lih tko reče, jes mu. 🙂

Fse se začne z praznim krožnikom
kitajski vrt
Mongolsko meso
kitajski vrt
Kitajsko žganje
kitajski vrt
Cene:
Mongolsko 7,5€
Piščanec s česnom 6€

Misel dneva: Zaračunajmo politikom trošarino. Ker NAS trošijo. (misel od Tastarga!)

29.julij 2010 – malca 1620 (l. 1958 je ameriški kongres ustanovil Naso)

Na ribe sn res nor… in te postrvi na žaru so ble bomba! Hmmm… to bi mi dle sedlo. To je blo prpravlen na enmu pikniku gor na Pohorju. TOP.

Postrvi na žaru
ssm

Drugač pa… dž. Džk pada džk gre, še ponoči nam rosi in namaka luže tri… Tri, štiri eksplodiri…
Over & Out.

29.julij 2010 – malca 1619 (l. 1958 je ameriški kongres ustanovil Naso)

Eto kupl smo karte za nogometno tekmo Slovenija vs. Avstralija. 30€ na kos… 4 karte lohka kup posameznik… ma bo že. Z Makyjem sma bla dobr usklajena in sma kupla karte en poleg drucga tko da 1byte oz. 8bitov nas bo slo pogledat tole tekmo. Mogoče se clo dobi kaj za jest! 😉

Zaj pa spet h eni stari. Tole slikco mi je moja lubezn poslala že… uffff skor da leto nazaj, pa kr ni blo cajta. No zdej k pa pucamo pa praznemo pa tko… pa je tle:
Mešano meso na žaru
ssm
Cena v Tušovi restavraciji v MBju je 5,6€

Cajt za en lep komad – 6pack čukur – en lep dan.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X4HNdXw1dgQ[/youtube]

Pa še misel dneva: … the sex was so good that even the neighbours had a cigarette … (skopirano iz statusa Urške! 😉 )

29.julij 2010 – malca 1618 (l. 1958 je ameriški kongres ustanovil Naso)

Nasa dns praznuje 52 let. Bravo Nasa (national aeronautics and space administration oz. slovensk bi blo Narodna zrakoplovna in vesoljska uprava). Vikipedija prav da je nasa civilna organizacija, ki pa tudi izvaja vojaški vesoljski program. Dva stolčka 🙂 Ma skratka tole je biu takrat odgovor američanov na izstrelitev ruskega Sputnika. Nasina glavna rdeča nit niti ni odkrivanje vesolja, ampak prikaz zemlje iz neke nove dimenzije and so. Ja valda… jes bi isto reku, če bi se že več k 50 let jebu kako nekoga km dle izstrelit… 🙂

Madagaskar. Nasini inžinirje bi že vedli ke je 🙂 Ajde pa tut Mateja bi vedla ke je. Tole je njena zadna slikca iz Madagaskarja…

Mečarica s gobami in kremno omako
ssm

Ahhhh kwa je to ena objava. Mislm, kwa je to u primerjavi z vesoljem! 😉

28.julij 2010 – malca 1617 (l. 1975 se je po 11 letih končala ameriška blokada Kube)

1. pr tejle malci Vegiji odbite sendvič! 😉 oz. burger… pa bo fse ok.
2. tale malca je iz enga starga albuma… iz leta 2004… ampak k sn gledu mau fotkice sn reku, ma škoda bi blo da tega ne bi objavu. No tole je iz našga družinskega kosila 31. julija 2004 ko sta nam Marjetka in Emil prpravla svašta… Ma kaj svašta… hudobijo! Fse iz bučk… skor! 🙂

Spageti a la Tivoli
ssm
Juha “Patisson Orange”
ssm
Vegiji… preskočte ga 🙂 – Hard Rock Cafe Sendvič
ssm
Panna Cota
ssm

To je biu dan. Lep dan!

28.julij 2010 – malca 1616 (l. 1975 se je po 11 letih končala ameriška blokada Kube)

Uči knigo sine… dnar ni sveta vladar, ampak zihr ma večinski delež (trkaj). Dnar, dnar… dnar, dnar… mislm mau sn brau dle kolk so cene fletov u lublan padle v dveh letih… Tle na 24ur sn prebrau da so se cene u lj spustile za cca 8%, v osrednji Sloveniji pa za 15,5% (ammmm a ni lj osredna Slovenija?!?). Ampak ajde… ne vem na nepremičninskih portalih mi nč ne zgeda da bi cene kej padale… Hmmm ajde mogoče je neki res, kolk ma folk nastavlen in kolk pol u resnic dobijo… Nč, tle se bo še kej zgodl predn… predn… jap.

Ahhhh… in pol dajo mediji vn informacijo, da smo slovenci rekordeji po letih k se odselimo od doma (tipi cca 31,5, tipice 29,5 let)… hmmm povprečna bruto plača v Sloveniji maja je bla 956,55€ (v zadnih treh mescih 961,31€)… jap… že vidm kako si lohka kupm flet u lublani. Hmmm skratka še 1x… prodajam blog za cca 1.300.000€ (ddv je že vštet he he he).

Pejmo zaj h Janji na vok! 🙂
Riž
ssm
Zelenjava v voku
ssm
In končn izdelk…
ssm

Tukile je pa še en fletn link na blog Kandela. Fajn recept za bučke.

28.julij 2010 – malca 1615 (l. 1975 se je po 11 letih končala ameriška blokada Kube)

Dobro jutro… ne uno frizersko, ampak vrhniško bo! 😉 Moony je meu spet en piknik tm na vrhnk… in to je rezultat.

Mešano meso
ssm

Hmmm že gledal serijo Weeds? Ne? Mogoče bi biu cajt. Taka cool serija, k opisuje mamo samohranilko v eni bogati ameriški četrti… No skratka, poglejte si.
Hvala Gec pa Dežman za nasvet! 😉

27.julij 2010 – malca 1614 (l. 1955 je Avstrija postala neodvisna država)

Maja se dobr spomne name ko gre jest! Najs!

Postrev s krompirjem
ssm

In zdej k gledam tole ribco iz Špara… jes že tut neki cajt nisn jedu ribe. Hmmm, cajt bi biu!

27.julij 2010 – malca 1613 (l. 1955 je Avstrija postala neodvisna država)

Dopusti so… ampak fseeno full štale, gužve, drena in fsega tega. Ke so uni časi, ko so bli dopusti se je fse mau umiril?

Moja draga mi je že pred cajtom poslala eno rolado… jap sladkosned! 😉

Rolada
ssm

Misel dneva: Dom niso le ljudje – je tudi žena. – Tole sn pobral na temle blogu…http://kokaplatz.blog.siol.net/ in se mi je zdela zares huuuuuda! Oz. ne zdela, je HUDA!