31.januar 2011 – malca 1813 (l. 1990 so v Moskvi odprli prvo restavracijo hitre hrane McDonald’s)


Letos je MOL namenu 5x več € za mestno redarstvo k lan… to pomen 763.000 €. Top! U lublan ne rabmo več policije, sj mamo redarstvo… Kaubojce z osnovnimi šolami, k vejo in znajo fse. + pravico majo do fsega. Ajd sj nč nerečem, če narobe parkiraš, plači. Če greš u rdečo… plači policaju, ne pa kaubojcu. Hmmm… no sj, bomo pa pršparal pr športnih objektih v lublan, ker smo zato namenil pol man keša. U štepancu pač ne bomo več pršli do obroča za koš. Hmmm. Najbl da si ga gremo sami pošraufat u maribor, velenje… al nekam… tm še vedno majo keš za te nepomembne pizdarije 🙂 Pa še ta je zanimiva… redarstvo bi moglo v letu 2010 izrečt za cca 5mil kazni… so jih pa SAMO za 2.2… ajjj jaj jaj nesposobneži rdeči. Mogoče bi mogl jet pa kazni še vn iz občine lublana talat? Autocesta? Domžale? Ajd sj je sam predlog…

Od rdečih kapic h Juuuuuuuretu! Jure je en adrenalinski đanki… mislm ne poznam mudela, k bi se poču na hrvaškm u vojaški auto… 🙂 Ampak važn da nubenmu ni blo nč… tut plehu se bl kurac ni nč poznal. Ahhh.
No Jure je gori v Vijetnamu bil v fabrki nudlov… Riževih. In tle je neki fotk kako tole pizdarijo delajo.

Najprej riž skuhajo da rata taka bela snov… (postopek je isti k pr kuhanju šnopsa 🙂 )
koreja

koreja

Pol dajo tole sušit na sonce…
koreja

Pol roinjejo riževo palačinko čez rezalnik in ratajo nudli… waaaaaa! 🙂
koreja

koreja

koreja

Jap… najs. Pol pa se jih fukne sam še u župco pa je…. Recmo.
K je Krištof Kolumb iz amerike prpelu krompir, ga je Chuck Norris čaku na obli s čipsom! 😉

31.januar 2011 – malca 1812 (l. 1990 so v Moskvi odprli prvo restavracijo hitre hrane McDonald’s)

Biftek…. Košaki, Špar pa Tušov… te tri smo stestiral. Degustiral in kwa jes vem kwa… in prvo mesto si delita Košarki in Tuš. Pač 2 – 2 je biu rezultat. Men je bil pač tušov najbol fšeč ker je bil pikanten… pač to mi ej top. Košaki… jah pač biftek k biftek, šparov je bil pa tko… hmmm bl tekoč.

koreja

koreja

koreja

Drugač pa tatarski biftek nj bi bil zlo skromn z začimbami… mah no… sj stvar je čist simpl za narest… Meso nastrgamo (odstranmo neželene delčke), dodamo kumino, poper, sol, rdeče paprike, gorčico, majonezo, mau masla, petršilja, rumenjak pa loh še sadelin file…

28.januar 2011 – malca 1811 (l. 2004 je Slovenija ratificirala pristopno pogodbo k Evropski uniji)

Razlike med zavarovalnicami…. So. Dhooo. Iz svojih izkušn vam povem recmo eno…
Odjaviš avto… prekineš zavarovanje. Pri triglavu vam bodo 30 dni vračal vaš pofukan dnar, pr ZM 10.
Cenilci so itak pofosd isti… on je car, bog ne dej da bi se z njim pogovarju. Plus ne štekam neki. Če je auto vredn po evrotaksu 4300, škode je 3400, koji kurac on ne ve kok keša bom jes vn dobu? To bi mogla bit ena preprosta formula in to je to. No skratka… oni majo pol 1x na tedn “konzilij” in rečejo… ahhh dal mu bomo 2k, pa nj se on jebe. Hmmm. Plus na kurac mi gre k un razfookan kos mors prodajat… če je totalka itak normaln smrtnik ne more nč z njim…. + a se normalnemu smrtniku sploh sanja kok nj bi dobil keša za neki razfookanga pleha?!?!
Avto vleka… vleko plačaš valda sam. Zavarovalnica ti pol vrne keš… ko dobiš po poši kok keša ti bodo dali, greš ponovno na zavarovalnici in moraš dodat še tale račun. Hmmm… fino. Vožnja iz štepanca do spodne šiške pa nazaj… vas pride 106€. Ahhh ni panike… sam da se ne podkupije in da ni korupcije… pa je fse tko k more bit! 😉

Jure je un k ma res rad Korejsko hrano… in ja. TOP je!

Kuhani Mandoo dublings
koreja

Razni noodli
koreja

Ocvrt Mandoo
koreja

Neka zajebano pekoča juha po kateri 3 dni ne morš srat… ja ja, razvajene ritke! 🙂
koreja

koreja

Kuhna na tržnci….
koreja
Zdej bo kdo pomislu… yuk to ni sterilno. Hmmm kt da je pr nas kej bolš. Sam pač ne vidte teh naših kuhinj! 😉

Tle je še en recept za mandoo:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zECZXmDmHR0[/youtube]

27.januar 2011 (l. 1992 se je začelo sojenje Miku Tysonu zaradi obtožbe, da je leta 1991 posilil tekmovalko na lepotnem tekmovanju Miss Black America)

Matej dobi enko… 🙂 No skratka poslal mi je slikco iz Francosko Švicarske meje… smučišča. Gre za kategorijo alkoholno in tujina. Gre za pivo Cardinal oz. za pivovarno Cardinal (brasserie du cardinal) in pivo Cardinal Lager.

Cardinal Lager 4,8% alk
ssm
Cena na smučišču 7€

Točjo ga z lubeznijo že od leta 1788! 😉

27.januar 2011 (l. 1992 se je začelo sojenje Miku Tysonu zaradi obtožbe, da je leta 1991 posilil tekmovalko na lepotnem tekmovanju Miss Black America)

Martini Bianco. Čak… kwa je že Katja zravn napisala… Najbolša infuzija. Hehehe.
Martini naj bi vam postregl z olivco… al pa višno al pa… z vodko? Hmmm tut gre. Al pa full leda pa limeta… al pa… ma martini je pjača k je prpravlena za fse. Zlo sladkega okusa… in zato mu kr rečemo ženska pjača. Dhooo.

Martini Bianco 15% alk
ssm

Drugač pa tale Bianco delajo že od leta 1910 tm nek u italiji… 🙂

26.januar 2011 – malca 1810 (l. 1992 je Boris Jelcin objavil, da bodo Rusi s svojim jedrskim orožjem nehali meriti v ameriška mesta)

Hmmm letno nardim 20.000 km. Tm tm. In zdej sn mau razmislu, da bi si namest dizla mogoce kupu bencinarja pa ga potem dau predelat na plin… in valda tastar pa bosty sta me kr napadla (ajd sj mata vrjetno prow)… en zatrjuje, da vrjetno mi ga bodo ukradl al se bom zaletu…. drug prav da je bencin su u zadnm cajtu gor za 4% plin pa za 15%… hmmm tut res. Sj ne mors bit pametn. 🙂 Torej kupu bom pac neki… neki… k mi bo usec. Al men al pa Janji. Jap. Neki tacga.

Jasmina mi je poslala dva futra… prvi je res neki posebnga.
Tipkovnica iz čokolade
ssm

Neki zanimivga o čokoladi… beseda izvira iz jezika aztekov in pomeni grenka voda. Cool. Grenka voda na vas deluje pomirjevalno in cool in dobr upliva na vas pri učenju.

25.januar 2011 – malca 1809 (l. 1981 se je rodil Toše Proeski)

Jap, dns bi Toše praznoval 30 let.
Ok zdej sn spet mau zapostavu blog… pač veselo sn meu karambol, v katermu nisn biu nc kriv. Auto je totalka… in zdej spet cakam na zavarovalnice. Triglav da mi vrne keš za auto, mariborsko da mi vrne za zavarovanje auta, drzavo da mi vrne cestnine. Fak. Hmmm… upam fsaj da nam tolk velik zgubu na autu. No po eurotaksu je biu auto vredn 4300, skode je blo za 3400… hmmm. Gat demet. No skratka ostanke auta sn prodal u minutki za bore pare… tko da, vrjetno sn na zgubi, pa nc kriv. Nimas kej… vazn da nubenmu ni blo nc. Tut modelcku k je prletu vame. Hmmm ajde od njegove opelice pa res ni ostal cist nc… od spredi je bil k smart. Brez haube. Brez fsega. Gat demet se hitr zgodi… No skratka cakamo zavarovalnice…

Gremo h moji dragi… in njenim čalapinkah! 😛
ssm

+ lubi… nova čuuuuupa seka! 😛
Tole je trenutni vrstni red objav v letošnjem letu – vključno s tole:
maky 1
rok 3
js 4
jure 3
tina 4
lampa 1
saso 1
brain 1
janja 2
marjetka 1
julija 1
maja g 3
fotr 1
(aja mam še kr neki futra od fseh… tko da pliiiiz ne se razburjat pa mi grozit ha ha ha ha – ostali pa sj vete, futr lohka pošlete na peroksid@hotmail.com al pa moj gsm… thx! 😉 )

22.januar 2011 – malca 1808 (l. 1962 je Organizacija ameriških držav suspendirala članstvo Kube)

Hmmm dle bom mogoče mim užgal al pa ne… skratka leta 1962 so na Kubi postavl full ruskih raketnih oporišč in pomoje so jih zarad tega suzpendiral iz organizacije amerskih drzav. WOW. Pomoje so si kubanci samo mislili… pa kaj vam je, boli nas kurac. 🙂
Hmmm tale slikca je bl zmazek… ne vem pač ni lih uspela. Pita je bla cool… dobra… mau kisla, pač z gozdnimi sadeži.

Pita z goznimi sadeži
ssm

Misel dneva: Kylie je res mala! 🙂

+ na ptuju je zima, čeprow pogrešam sneg. Jap ga. + Dežman dobrodošel nazaj… Aja pa Jure, Gec via tut! 😉

21.januar 2011 – malca 1807 (l. 1999 je ameriška obalna straža na eni izmed ladij zasegla 4.300 kilogramov kokaina)

Maja je na vrsti! Maji se mogoče še mau vid da se tut neki s fotko ukvarja… al se pa sam men pač zdijo dobre slike + kebab bi dle! 😉
No tko je šlo skos dan… za kosilo kebab, umes se je u hladilniku lepo shladil tiramisu, zvečer pa ob filmu pica!

Kebab s fantoma… al fanto 🙂
ssm

Tiramisu… mmmm
ssm

Pica
ssm

Zravn pa je Maja dodala še tole: I can say that I survived Monday without killing anyone! So bring on Tuesday! I make no promises! 🙂
hehehe + Maja, vidm da si letos pridna! 🙂

21.januar 2011 – malca 1806 (l. 1999 je ameriška obalna straža na eni izmed ladij zasegla 4.300 kilogramov kokaina)

Kokain… učas droga bogatašov, dle droga fsacga kurca. Pa sj me niti ne bi motl… ampak k vidš, da je fsak mulc ze zadet in posledično pol tut pametAn. Drugač pa koko kot plod bi komot zamenjal s kavnim zrnom. Valda še pred peko 🙂 Drugač pa koko ne upurablajo sam kot drogo… ampak tut legalno… recmo najbol znana je valda Coca Cola. U kokakoli se upurabla sam ekstrat iz kokinih listov. Pa pol se listi upurablajo še za kake čaje… med najbol znanimi je valda Coca čaj 🙂 Dhooo.
V Peruju lahko kokine liste dobite v solati… hmmm. Venezuelski precednik je clo leta 2008 javno povedal da zveci kokine liste fsak dan…
Tolk o tem.
Majda… Tinina matka, mi je preko Tine poslala tole fotko…

ssm

Primorski radič (nabran z ljubeznijo, ja kakoooo pa drugač? 🙂 ), rezanci z gorgonzolo in lupčki po štajersko. 🙂

PS. Monitor si morm spucat. 🙂