Malca 2622 (l.1992 je Banka Slovenije dala v obtok nov bankovec za 20 tolarjev)


Zuni norijo plugi… valda tu v Sloveniji mora bit fse spucano v 0, če ne se folk takoj zbuni… No pustmo to.

Zadna objava letos. Zadna iz “bolniške”. Mala je zbolela in je prvič zares bolna. 2leti pa 8 mescov… fasala pa atipično plučnco pa nismo bli u trgovskih centrih 😉 No skratka, zaj pluča ne piskajo več, ven je ne furama zarad prevelikega minusa, pa da ne bi spet kaj padlo na tale mala pluča. Naučila sma se neki velikega. Antibiotik Sumamed ne morš mešat z ničemer… vonj ostane, okus pa tut. Torej ni druge kt da ga froc poje dol tko al tko. To sma nardila na zelo lep način… Za malo. Janja jo je prjela, jes sn pa z inekcijo šel v usta in vbrizgal dozo. Nimaš kaj, tko je fsaj pojedla kolkr je mogla.

Pru dan šok! Mala zaspi valda u joku… se zbudi po dveh urah in se dere. Oba brca in odriva stran… valda zbila sma ji ego.

Drugi dan šok. Zaspi za 5 min in pol se zbudi in dere 10 min, da ne bo zdravila…. in tko celo noč.

Treto noč, nč šoka. Spal smo tko k drugo noč.

Pojedl smo zadno dozo zdravila, skatlce fuknli v smeti. Nasmeh na obrazu male… spimo k ubiti! No in dns je ze 6 dan. Dns smo ze divji… mali je ostalo samo se dretje. Torej ce je voda in ne cedevita, se dere k zmesana… in mia sma spet stara dobra starsa in jo ignorirava na dretje.

Zdej pa h kosilu. Krvavice so moje, repa pa krompir pa Janjin. Prpravla jih je ona, pojedu pa jaz.

2014-12-16 16.31.22

Pametna za dns: Skidite kaj, DARS vasih plocnikov nau.

Malca 2621 (l.2003 je zaradi pljučnice umrl najslavnejši pripadnik kitov vrste orka, Keiko)

Keiko je bil igralc… mislm orka, ki je igrala v filmu Free Willy. Torej špilal je Willyja.

Včeraj smo z drago in tmalo šli prvo h zobarju. Mala je mela pregled in ponavadi od takega pregleda grem vedno malce bol siv, ampak včeraj je bilo drugače. Mala se je usedla v stol, odpla usta in čakala na pregled! Tipi topi je blo in ker je blo tko, sma si jo upala pelat med ljudi, torej pogledat štante, pa novoletno okrasitev Lublane. Ja župan, je najlepša.

No in ker te sprehod utrudi, sem se spomnil da smo s sošolci iz osnovne šole dost hodl v Picerijo Dvor, ne vem če se je takrat imenoval Picerija Ljubljanski dvor. Plac je isti kot je bil, pred 20timi leti, ajde zuni so spremenili marsikaj, notr pa je ostalo domače… prijetno. Postreženi smo bli hitr, pica pa… pica pa… ma bolše še nisn jedu!

Normalna Mojca (le kje je krožnik)

2014-12-11 17.40.00

In še mala 4je letni časi s feferoni

2014-12-11 17.40.03

Z malo nisma pospravla normalne pice. Nisma! Pa je bla huda, skor k Janjini feferoni.

Cene:

4 letni časi mala 7,5€

Jabolčni sok 2dc 2,2€

Mojca 9€

Dodatno kečap 1€ (vrečko kečapa ti računajo po 0,5€ hmmm)

Pivo 0,5l 3€

Dodatno feferoni 1,8€

Malo pivo 2,4€

Pametna za dns: Povejte dragim da jih imate radi.

Malca 2620 (l.1981 je v bližini Ajaccia na Korziki strmoglavilo letalo DC-9 slovenskega letalskega prevoznika Inex-Adria)

Učas mislm, kako nam gre bad, meni in mojima puncama. Pač trenutno mam samo jaz službo, pa kredit za flet, pa vrtec… pa… pa vedno je neki in vedno mormo gledat na te pofukane €. Priznam, da me kdaj to tolk zabedira, da ne morm spat pa sn živčn pa tko… Valda nesigurnost, jebe me to. Nikol me ni, zdej me mal. In pol se usedem v avto in na Val 202 pade Botrstvo. Takrat me zalom, takrat vidm kok velik mam, pa kake butaste želje mam… takrat se ustavim in pošljem SMS na 1919 BOTER5 (lahko pa tudi Val1, Val2, Val3, Val4 na isto številko). S poslanim sporočim daruješ drobiž, ampak s tem drobižom mogoče pomagaš komu…

Preberte si tu kako željo male ali malega: Zimski botri…

In pol jes mislm kako sn bogi… Ehhh.

Jajca sn delu. Jajca rad delam. Počekiraš hladilnik in kar je notr loh flikšen zravn jajc. Važn je edin vrsti red. Fsaj zame. 2014-11-29 18.36.09-1

Pametna za dns: Darujte na 1919 Boter5