Malca 2629 (l.2010 je Tina Maze na olimpijskem veleslalomu v Whistlerju osvojila srebrno medaljo)


Prvič sn u pisarni, k se ne morm pogovarjat o fuzbalu in to je kurac. Mislm nisn lih kak nogometni frik, spremlam pa ligo prvakov, pa angleško ligo (fan liverpoola)…. ampak fseeno mi gre to na kurac. Mislm nobenmu ne morm rečt, ti fak… si vidu, Borusija je bla tolk bolša pa fseen zgubila. No italjanskih klubov itak ne maram… tega ne morm nobenmu povedat.

Hmmm ne morm šinfat Cityja, ne morm pizdit čez Barco… ne morm razlagat kak fertik gol je dal Coutinho v nedelo… skratka služba iz mene dela vedno manj moškega. Kaj pa drucga?

Kurac, še o smučanju in zlati lisici se nismo pogovarjal, ker ne spremlajo. Če pa spremljajo je pa to bl uno: A si vidu, šla je vn. Ja kaaaaj pa tolk hoče… Pa take. Brezveze.

Pogrešam uno, da pridem h kavomatu in pol smo 10 minut fsi pametni, kwa je blo krivo, da je šla Tina vn, pa kak gol je dal Coutinho in da je on res car, pa če bi bil še vedno car če bi igral za Barco al Real?

Je pa tut plus… prej so me pr kavomatu vedno jebal s hokejom in letos bi bil res prejeban. Pač letos ni naša sezona… to je plus.

 

Pica. Z moko Hitmix je izi za narest. Vzameš moko, dodaš samo vodo. Zgneteš, pustiš da vzhaja. Raztegnš in naložiš kar pač češ. Pr pricah je to najbolš. Tretino nardim za hči, dve tretini za naju. Za naju je loh pikantno… Če bo full pikantno bo mogoče Janja pihala in bo k mucka… pa čeprav ponavad jes bl piham in sn pol k kak star mačk.

2012-12-09 11.53.44 2012-12-09 11.53.51

Pametna za dns: Pica, pivo in nogomet! To gre skup… to gre skup k ježk na supegi, ampak to moji cimri iz službe ne bi vedli…

Malca 2628 (l.2008 je umrl Janez Drnovšek)

Pust je za nami in za ene se je začel post. Oblik posta je full… loh ne ješ mesa, loh ne piješ alkohola, loh ne seksas, loh… kwa pa vem, kwa fse si folk oblub. Sam še nkol nisn pršu do česa tacga, da bi si reku OK zdej se bom postu. ajde sn… 1x sn se odloču da bom brez facebooka 3 mesce. Bil sem… in ni blo ene frke in ugutavlam, loh bi bil tut dns, ampak nisn ker igram eno igrco in je vezana na facebook. Hmmm verjetno zaj pomislite,da sn en tistih kurcov, k posiljam vabila naokol pa težim s tem… ampak ne. Clo poblokiran mam, tko da tut po moji časovnici igra ne sika. Kot da ne bi igral… kot da me ne bi bilo… ampak fseeno, bedno da nucam facebook zato. Butast, da sem se lograil z enim bednim nogometnim simulatorjem preko facebooka. Torej s postom ne bo nič. Niti alkoholnim, niti glutenskim, niti… no v te k loh sam vplivam. Na druge ne morem 😉

Že pred cajtom… 5timi leti sem napisal nekaj o Grafenwalderju. To je pirčk iz Lidla. Tokrat sem mel pred sabo GrafenWalder – Hefe Weissbier (pšeničn perčk torej.) Naklon 5%.

 

C
Cool pričk za to ceno! Dejansko me na njem odvrne samo embalaža.

Pametna za dns: Neko vikinško pleme je napadlo Anglijo, ker jim je zmanjkalo piva. Povsem razumljivo.

 

Malca 2627 (l. 1985 je Steve Wozniak zapustil računalniško podjetje Apple Computers)

Imamo medije v stilu Amerike. Vse je ratalo PANIKA, ŠOKANTNO in podobno. 24(k)ur že dolg cajta ne gledam, ravno zarad tega. Gledam poročila na nacjonalki… pa še ta zadne cajte ne… in pol ne vem da je PANIKA in da bo snega tono padl in ja. Tko se zbudim dns u paniko! U garaži 0 cm snega! 3 cm pred garažo!!! In js paaaanikaaaa… valda grem peš na vlak, ki ni zamudu in sem bil točno na šihtu. Valda v paniki.

Sreča je edin, da smo nardil nakupe za vojno in pokupl vse konzerve, kar so jih v štacun mel… Vse mamo doma! Valda ker je panika… no bi bla. Pač.

In pol ugutoviš kje živiš. Živiš u državi, ki dobi 3cm snega in je panika, ni pa panika k bodo prodal Telekom… NKBM in SŽ pa ne, ker pač delata zgubo. Tu panike ni. Dobro delo novinarskih hiš in kapo dol!

Dežman mi je poslal jagodne tortiece… in jes lačn k ps.

jagodna tortica

Pametna za dns: Augusta ne bo snega.