Malca 2637 (l.1958 se je rodila ameriška igralka Michelle Pfeiffer)


Te dni je moja mala praznovala… to je pomenil, da je bla torta na Ptuju, da je bla torta doma, da je bla torta v vrtcu (spodnja slika), da je bla torta pr mat. Fak enih tort… in pol jas vas fprašam, kako naj shujšam. Valda žri man prasec… pa ne gre. Trudm se, pa ne gre.

Ok itak kot da bi mogu shujšat… ne rabim. Blo bi dobr, ampak ne rabim… 🙂

Skratka hči je praznovala tret rojstn dan. Minil je hitr k ne vem kwa. Mislm, šele k maš froca vidš kako hitr gre čas… učer je ležala v postlci pa srala, zdej serje fse povprek (ne dobesedno).

Med tortami in nakupovanju daril smo šli še v Brajdo (šmarje sap) na top pico. Bela pica. Pice v Brajdi so zmer res hude…

2015-04-20 16.13.38

 

Tako torto je pa Janja nardil za vrtec! 😉2015-04-19 19.41.34

Pametna za dns: Na golf žogici je 336 jamic. NORO!

Malca 2636 (l.1990 so začeli predvajati nadaljevanko Twin Peaks)

Geca nisn vidu že 100 let al pa še več… pravzaprav mislm, da sn ga vidu pred dvema letoma pa pol. Tm tm. Prletu je h men dam, mi predal neki slik iz Vietnama (tut ta dns je od tm…) pa tmali je prnesu darilce… in pol se nisma vidla.

Slišva se še kdaj, kdaj sva se menla clo za pivo pa pač ne pride do tega… kdaj ma on kej, pol mam jes kej… pa tko je. Jebat ga. Gec, kdaj pivo? Ajde loh tut kava 🙂

Tole so rezanci z morskimi sadeži:

rezanci z morskimi sadezi

Dobr tek!

Pametna za dns: V gramu zemlje prebiva 10 miljard bakterij.

Malca 2635 (l.2002 so hokejisti Olimpije osmič postali državni prvak)

Sigurno bi pivo lahko rešilo naše sporte… torej sponzorji. Si predstavlate kako bi bilo iti na hokejsko tekmo, pa spit pivo s prijatelji ob gledanju hokeja? Tko k v avstriji…. tko k na hrvaškem… tko k pofosd razn tu. Tu pod Rožnikom ali tam pod Mežaklo…

Ne vem, a majo kake podatke kolk manj pizdarij oz. alkoholiziranosti je na tekmah zdej k se ne toč na tekmi, ampak med tretinami zuni? A?

Bevog je ena bl znanih pivovarn k je v Sloveniji začela z preobratom pivoljubov in odpiranjem oči pivcem. Jap ne obstaja samo Union in še ona druga pivovarna… obstaja jih več.

Tokrat mamo pred sabo najmlajšiga Bevoga…. Rudeen Black Ipa! Zanimiv da ga na svoji strani še ne omenjajo… ga pa mi 😉

Naklona ma 7,4%

mms_img545433813

Gre za valda top pivo… čeprav sn jes bl Tak tip 🙂

Pametna za dns: Velocilaptor pomeni v lantinščini hitri plenilec.