Malca 2639 (l.1923 je v Ljubljani umrl slovenski pripovednik in politik Ivan Tavčar)


Cvetn prah… obožujem ga, k surove žabe, no popravic povem, prej bi surovo živo žabo pojedu… jebe me. Učas mal bl, pol mau manj, pa spet bl… in ko zacveti barje nafukam. Torej zdej. Vedno na rojstni dan nečakinje… vedno. Valda je kriva ona, kwa pa živi tm na barju k fse cveti + zakaj se ni rodila novembra k fsi pametni?

Novembra nimaš problemov s cvetnim prahom in maš lah piknike zuni, dodatna prednost je to, da ti na tak piknik novembra pride manj ljudi, pa še uni k pridejo prej grejo.

Zdej maja pa ne. Valda da ne… fino jim je sedet zuni na klopci pa jebat mene u glavo k mi z fseh strani teče… pa nč ne pomaga. Fsak let nova tabletka, k tablet zmanka jih križam… ena moja, ena njena… ena una, ena treta… pa nč ne pomaga. Cvetn prah me položi, kt me nubena. Potolče me. Sede mi samo se uležt v postlo, se pokrit z deko pa zaspat. Če prespim cca uro, bom pol ure pol ok.

Tko nekak gre.

Ma ne gre… sovražm pomlad. Sovražm pomlad, do prve košnje. Do prve košnje mam rad smog. Smog mi je cool.

Ajde še bl cool k smog mi je kej dobrga pojest… in tu smo bli pr Majolki. Tm pr Ptuju. Blo dobr, ni blo pa lih neki… valda piščančja krače ne morjo bit lih neki.

Onion ring pa špargljev neki…

2015-04-19 13.27.13

Špargljeva juha

2015-04-19 13.40.56

Krače pa šparglejva rižoza

2015-04-19 13.56.09
Cena 9€.

Pametna za dns: Polž seksa le 1x v življenju.

Pa da se zajebe, a? Pa da z napačno? a?

Malca 2638 (l.1997 so rokometašice Robita Olimpije postale zmagovalke pokala Evropske rokometne zveze)

Tko k sn ze reku, mala je mela RD in za RD je dobila tut radio s CDjko pa mikrofoni… skratka zanimiva stvar, če maš slušalke. No mala je po tednu dni pokvarla radio in odnesli smo ga v Milerja in so ga zamenjali brez teženja. Najs.

No in ce smo u super novi, pa pejmo se doli na kavo pa sladoled. Kepca sladoleda 1,2€ in valda je za triletnico malo prevelka… tak da smo ji rekl, ce lahko da malo manj sladoleda, ker ga mala ne bo fsega pojedla in sladoledarka je odjavla: “Ja kaj pa naj pocnem z drugo polovico?” … in nikakor ni uspela sprocesirat, da jo lahko pusti v banjici in da samo pol kepce pa računa 1,2€. Ne. Ne gre.

Ni ji šlo.

Mislm, kje so uni cajti k nis mel 30 dinarjev za točen sladoled, pa ti je šipc prodal točen sladoled za 20 din? Ni blo nubenga problema… Dns pa tut če hočeš plačat normalno ceno, ti ne dajo manj… ker ni po standardu?

+ na kurac mi gre, da mi zdej prodajo za eno kepco sladoleda pol banice. Hmmm no se vidi, nisn nek fen sladoleda, sn pac bl fen kav in piv.

No z hcerko sma jedla Cube burger 2015-04-11 11.59.02 2015-04-11 12.01.04

Top zadeva, lih prava velikost za oba! 😉

Cena Cube burgerja je 4,5€

In trikotniki moje matke, na katere je nora moja draga!

2015-04-10 17.49.30

Dobri so bli.

Pametna za dns: Najbl homoseksualni sesalci so netopirji. Batman v usnju… 😉