Malca 2657 (l.1971 se je rodila Chasey Lain)


Z Juretom bomo skočl v Montreal… slike mi je poslal že davnega 8.2.2013 in js jih bom šele dns objavu… tko je če maš neurejen Dropbox. Je pa res, da je to zadnja nejgova slikca! 😉

Dimljen meso, najbolj znana jed v Montrealu

Dimljen meso, najbolj znana jed v Montrealu

Kranjska klobasa v kruhu iz Slovenske mesnice v centru Montreala

Kranjska klonasa v kruhu iz Slovenske mesnice v centru montreala

Pa še lokal

slovania

Ufff tole je že neki cajta nazaj blo…  a ne?

Pametna za dns: ogenj lahko zanetiš z ledom.

Malca 2656 (l.1973 se je rodila Tyra Lynne Banks)

Tyra… 42 let, a? Mah… po pravic povem, k manekenko se jo niti ne spomnm več, vem pa da fura en šow z temi manekeni… učas ga gledam zarad Janje, učas zarad manekenk. Mehhh zarad manekenk tut ne. Presuhe… čeprow so kdaj dost glupe, pa te pol to zabava. Meeeeh me ne več. Vidu fse.

No če je Tyra “stara” sn star tut jes… postaru sn se. Mal pred njo, pa to ne pomen da sn starejši… od nje. Sn pa starejši k sn bil mau prej, modrejši pa ne. Mislm, k če bi bil še mal modrejši bi bil že smrkc, smrkc pa ne bi bil, ker živiš v večnem strahom pred Gargamelom… No, Gargamelov je dost u lajfu… u bistvu sn smrkec.

Futr. Zarad sodelavcev, k ni jejo glutena, eni ne mesa, drugi samo meso… treti… bleh… je najlaži da naročimo pice. In tut tko smo jih za moj rd. 5pic. 5 različnih pic pr BulBaru te pride 45€ s prevozom in škatlami, pa da niso skos iste sn eno naroču z konopljinim testom. Kot vedno… pice so ble top in najbolše kar sn jih jedu zadn cajt.

2015-12-03 12.52.43

No po tej poici ne boste pokneni… loh pa počte, če jo boste sami jedli. Dobr tek.

Pametna za dns: ČasjeZA