Malca 2663 (l.2003 sva si z Janjo poslala prvi sms)


Dns je pomembn dan oz. je bil pred leti, točno 2003. Takrat mi je Janja poslala prvi sms. Kdo bi si mislu, kaj bo ta sms prnesu… kreganje na začetku, o fuzbalu in fseh teh bedastocah, pol kaka pjačka, pa kreganje kdo bo plaču kdo ne bo. 1x je clo tolk vn padla, da je rekla da ne boma več frenda… no in iz prjatlstva je ratal neki več. Hvaležn sn zato… zato kar mava!

Učas se mi zdi… da hodma clo nad oblaki! 😉  (pač se v ozadju rola Dan D – Ko hodiš nad oblaki) .

Pejmo h današnem dnevu, k mi je res neverjetn… zjutri grem na šiht in srečam konja. Samga. Prestrašenga… v sekundi sn bil budn. Stopm na vlak… pa sn mel prevelk bankovc kovancev pa premalo… tko da me je konduktor častil za par kovančkov (hvala!)… Grem dalje prot šihtu, slišim nek “Andrej” iz ozadja… pa grem dalje. Na kurac mi gre, ker nas gre množica čez te prehode in pol mal hitrej stopim, da jih prehitim, da me ne motijo v mojem snu. A sem slišal klic Andrej? Neee… Kdo bi loh bil. Mat. Fak. Mat sem zatajil za dobro jutro. Mat sorry, šit hepens… Pridm na šiht, v kavomat dam ključk 5 centov gor. Kave ne bo, drobiž mi je pobral konduktor. Nč ni đabe, eto ti kazen zdej pa rin v kavomat 50€!

Šiht ti kdaj, da kakega frenda k ga dobiš po naklučju. Dejan je tak… spoznal sn ga na enmu testiranju al neki vroči vaji al neki. Delava na konkurenčnih firmah, pa mava podobne poglede na stvari. Skratka zaštekala sma se in kdaj greva na pivo po šihtu, kdaj pa na kavo in senvič k sinu pa fotru.

Toast

2016-04-22 11.47.05

Toast mi loh fejst zjebete, če mi vanj date preveč stvari. Nekak mi tu ne gre veliko not… kos šunke, kos sira, mal kečapa… to mi je to.

Misel dneva: Bronhitis je kurba. Poleg štroma pa politike.

Fakin konja sn sreču!

Malca 2662 (l.2012 se je rodila Iza)

Iza, mala! Vse najbolše!

Mislm, nikjer ne opaziš kako minevajo dnevi, tedni, mesci, leta… kt na svojih frocih in na 1x si star. Ajde jes še ne… se mi pa zdi da so tale 4 leta padla mim. 4 leta je stara mala. 4 kratka leta!

Včeraj mi je ležala na stegnih… komaj segala od kolena do trupa, danes je velika dama, ki ji je važno kaj ima oblečeno za pofukan vrtec. Ma kaj vrtc, važn ji je kaj ma oblečeno za it vn na kolo (men je blo vedno fseeno).

Skratka 420 vse najbolše vseem!

Včeraj sta bla Maja pa Aleš v Lublan, Maja je delala neke zajebane izpite (čestitke), in smo šli jest. V woka. Simpl zadeva zbereš si osnovo (rezance, riže…), s čim boš mel tole osnovco (govedina, rakci…) in pol še omako. Plačaš, dobiš cifro in počakaš da ti prpravjo jed.

Riževi rezanci z rakci… nepekoči. Dobr je blo.

2016-04-19 11.26.05

Fletn ambijent, fletne cene… super se mi je zdelo, da brezalkoholne pijače delijo na brezalkoholne in zdrave. Zdrave so dražje za 70centov.

Misel dneva: Naj ti bo vsak dan, rojstni dan štiriletnika!

Malca 2661 (l.2000 je umrla Lolo Ferrari, francoska pornografska igralka)

Skor bi napisal… živjo, kar niti ne bi bilo tako napačno. Mislm valda, dobrodošli spet tle al neki… dobrodošel tut jes. Fse mi je tko novo, pa čeprav je vse staro. Apropo staro… siv sn. Upam, da mi bo striženje pomagalo, pa mi ne bo… siv bom še vedno, bom pa manj!

Valda da bom manj, če bo manj las.

Razmišlam o radikalni spremembi…. zabritje. Balin kugla. Sonce. Kođak. Obritoglavc… Ostale bi mi še obrvi in brada. Ajde pa neki kocin iz ušes (yuk) in valda nosa (yuk 2x), ampak se pojavlja problem… kwa če moja buča ni za balin kuglo. Po Janjino ni, pomoje je. Mislm, valda je stvar navade… pomoje se človk pa okolica navad da si balin kugla. Js bi se. Js se bom.

Ta vikend grem na sinčka. Ne sinčka, ampak skinčka! 🙂 Mislm, da je zdej cajt… da to belo kožo še mal posmodi sonce, do poletja.

S pobi smo mel spet moški žur, kar pomen da smo šli za vikend h Roku in tm mal pekl pa velik pil. 4je golokožci pa 2 hipija. Maky je delal zajtrke, oba dni… prvi dan je blo bolš.

Omelet du fromage

2016-03-26 10.25.37 2016-03-27 12.43.48

Misel dneva: Ne jezi se.