Malca 2678 (l.1968 se je rodila nepozabna slovenska alpska smučarka Mateja Svet)


Mateja, ki je osvojila naša srca in svet…

Moji dragi punci sta nardili moj prvi dan dopusta nepozabn. Lars & Sven za prvi dan. Nadaljevanje bo kr težko za prekosit…

Lična burgerđinica, fletne mize s vtičnicami za štrom in USB! Prijazno osebje. Kotiček za froce! Buuuuuuuurgerji…. Pa gremo na začetek… Gremo v leklerk, nakumo fse, gremo jest… KAM? Ma u Larsa&Svena. Gremo probat… ajde mal mi gre na kurac, da je slovenijo prjel BurgerKrč ampak ajde… mala ma rada burgerje, men so tut cool… sploh če jih sam naredim, k nardim najbolše, Janja pa itak ni izbirčna, sam da je well done. Beremo kwa bi… mala bo otroški meni, mia pa Svena… pa še dva TAKa! Jap BEVOGa majo… in že majo moje srce. Sorry Janja. Velki zame, mali zanjo.

Kako bi meli pečeno meso?

Medium rare odbijem, ker je men tko cool… dobiš obročec, ki se začne svetit in otripat ko si na vrsti. Mala dobi pobarvanko in voščenke! Dobre. Kvalitetne. Ne kot kako sranje, ki ga talajo banke in bauhausi…

Vsedemo se… mala začne farbat, mia požirek, dva… obroček zasveti… navdušenje na obrazih. Moj in Izin obraz sta bila ista. Pograbima obroček in tečema za pult. Njami njami… zgleda dobr. Ocenim burger… mali je… PHJA, napokal sn se k bk. Top burger.

20160816_121126

20160816_121316

Ej Lars, ej Sven… še pridemo!

Cene:

Burger Sven 5,3€

Otroški meni 4€

Tak 0,5 4€

Tak 0,3 3,1€

Kečap 0,2€

Krompirčk Gratis

Pametna za dns: Če greš na dopust, al pa če si že bil… pošlji SMS 1919 Boter5

Malca 2677 (l.1969 se je rodila Gillian Anderson)

Karambola!

Kera fajn beseda… tko, da se jo zadereš. Ne gre za karambol… ampak karambolo, sadje take zanimive oblike. No, če jo gledaš fsak dan k filipinci, indonezijci, malezijci, vietnamci, nepalci, indijci, bangladešovci in srilankovci… ti pol ni vec zanimive oblike ampak ti je obična. K nam banana. Jap banana je naše jabolko.

Karambolo ješ celo… ne lupiš. Vzameš in ugrizneš vanjo… če si frik, jo narežeš in WOW dobiš zvezde, torej tadesni je ne režejo, talevi jo režemo. Sadje vsebuje full antioksidantov in vitamina C, tko da jo jejte če hujšate… ker pol ste nardil vse, še gibat se ne rabte pa boste šli dol! (ja pa jade). KARAMBOLA… vsebuje full polifenolov in antioksidantov in to full njih… je dobra za vaše srce in ožilje, torej ta rizična skupina bi mogla jest čim več teh zvezd.

20160808_174255

20160808_174510

Karambola je cool in full dobr sede h piščancu. Če ga pečete. Karambole majo pr nas okus k slive, (paz finto!), če jih boste jedl pa dol v Aziji bodo mele pa okus po jagodah. Valda… zrele so, pr nas pa še ne… Ehhh jebat ga.

Pametna za dns: Brez gibanja ni nč. Tut če zdravo žrete, zato še naute zdravo umrl…

Malca 2676 (l.1961 se je rodil Barack Obama)

To da se je rodil Obama sem napisal samo zato, da si povečam obisk iz drugih celin. Vlada. Mislm valda.

Najdl smo bazen bliz nas… no ni pr nas, je pa bliz. Čez hrib. Bazen v višnji gori, to je un plac k se je zgodila Kozlovska sodba. To je napisal JJ. Pa ne Janez Janša, ampak Josip Jurčič. Sorry Jurčič za to.

Kozel naj je devetkrat udarjen po svoji senci, Lukež, pa je moral vse to gledati z zavezanimi očmi… no podobne kazni dobivajo naši “spoštovani” voditelji, direktroji… Aja ne, niti to ne dobijo, ker niso obsojeni. Niti v Višnji gori.

Bazen v VG je cool. Pocen, mali za mali kraj, ampak dost velk za okoliške prebivalce. Majo clo en tobogan. Dnevna karta je 7€, za male 1€. Đabe. Fajn je!

Tm mate tut lokalčk za kufe, kokto… sladolede, trampoline in fse kar froci hočjo. Lahko si naročite tut kaj za jest… to smo mi trije lačni volki nardil. 2x chees burger, 1x burger in 1x pomfri. PREVEČ za tri!

20160723_142755

Hrana ni lih neki oz. sploh ni, če boste jedl vam svetujem samo pomfri, ki ga je za enega preveč… za tri pa lih dost.

Cena: Pomfri je 2,5€

Burger 4€

Čizburger 5€

V čizu je pleskavica, solata pa ajvar… aja pa sir. Valda. V burgerju je samo pleskavica, solata in ajvar. Meso preslano in preveč zažgano. Mal bi rabl, pa bi lahko nardil full bolš… ampak ajde, kdo sn jes, da bom reku, da burgerja tm nam več jedu. Aja jes.

Pametna za dns: Na leto natisnejo več denarja za monopoly, kot tapravega. Še sreča!

Privzetn sn.