Malica 2738 (l.1997 se je rodila Ana Konjuh)


Pa sn spet tle. Zadnič letos. Verjeno. Ana… fse najbolše. Gre za hrvaško tenisačico, ki zna bit k Goran.

Spet nau malca, ampak bodo perčki. Jebat ga… december je. Probal smo 2 “slovenska” pera (ajd nj nam bo), enga nemšlega in enga poljskega. Skočl bomo kr h najbolšemu.

Reservoir Dogs Brewery – Hazy Siser. Gre za NeIPA pivo, naklona 6%. Per se lepo toč in ima super vonj, barvo in okus. Res je bil zmagovalec večera.

Naprej gremo, nasledn odličn per je isto “slovenc”, čeprav je avsrijc. Valda Bevog ne zna falit. ? Let it flow ma 4,6 naklona. Piksna je top, okus pa barva enak… in je spet en dobr per.
Naslednja dva sta bla totalna tujca… ajde začnimo z Ulmer Pilsener. Men je bl BLAH od pera. Per mal smrdi… oz. se vonja koruzo. To je pa tut vse. Ma sam barvo pa peno… ostalga ni. Naklona ima 5,2. Flaška ima plehna zamašek in je težja od osalih. Mislim steklo. To je pa tut fse.

Zadn je poljak. Zasluž si tretjo mesto tega lahkega testa. Naklona ima 5,4. Flaška je ok. Hmmm no nima mojega stila men je bil Blah, Aly je pa reku da je dobr. K skos. Ccc.

Pametna za dns: Če smrkate, si brište nos.

Malica 2737 (l.1971 se je rodila angleška pevka Dido)

Dido je angleška pevka, k je pr nas zaslovela v duetu z Emninemom… prvi dve plati sta bli hit in sta med bolj prodajanimi platami v UK. Še pred brexitom.
Dle pa pejmo na per… v igri je bil To Øl Fuck Art – This is Advertising. Danski per. Zanimiva flaša in zato sn ga tut vzel. Per ima 11,3% naklona, kar je dost. Mislm, alko že zavohaš k držiš flaško v roki. Zaprto. Simpatična… kužki, kozice… lepa, ampak ja, to se prodaja.

Okus… pah no. Moji Janji ni bil fšeč, pa tut men ne…. ne vem k neka karamela oz. preveč nje. Niti barva ni bla cool. Nč ni blo cool.

Malica 2736 (l.1979 se je rodila Petra Majdič)

Petra. Isti letnik sma! Fse najboljše!

Zdej pa pejmo v najbl prjazn lokal na svetu, jap Petkovšk na Petkovškovm nabrežju.
Probu sn vroči gin in za zimske dni od pivovarne Loo bla nah topu cider, slednji mi je bil boljši… ker ker… ker v topu gin gre valda jabolčni sok. Aaaaaa cider je pa tut jabolčnik… dilema!


Ocente ju pa sami…! 😉

Misel za dns: Primerjaje težo, je človek močnejši od konja!