Malica 2778 (l.2002 smo imeli 35. šahovsko olimpiado na Bledu)


Če bi bil to stari jaz bi napisal kej čez fse te kurce iz parlamenta pa okol, pa ne bom. Nč grdga ne bom napisal… zato nič o njih. Nč o tem, da nam narekujejo neka pravila, ki se jih oni ne držijo.

Lukovica. Lukovica je bla kraj rokovnjačev. Rokovnjači naj bi bili roparji na konjih. Rokovnjači in današnji politiki nimajo nič skupnega. Niti prližn. Rokovnjači so slovenska ustreznica evropskim ljudskim junakom: tirolskemu Andreju Hoferju, angleškemu Robinu Hoodu, slovaškemu in poljskemu Janošiku, srbskim hajdukom, italijanskemu Fra Diavolu itd. No in v Lukovici je gosilna Furman. Učas je bla na top lokaciji… k so se mim fjakale kočije, pa pol desetletja avtomibili… dle je pa kr v mal odmaknjenem kraju. Varijo svoj pir, k ni lih po mojmu okusu…

Bučna župa
Naravni zrezk v omaki
Pečenka
Štrudl

Morm rečt, da tut hrana ni bla lih… ne vem, a smo bli med zadnimi al kako… Pač neki ni blo, no… razn štrudla.

Pametna za dns: 10% svetovnega ribolova, pojejo Japonci.

Malica 2777 (l.1984 se je rodila Lindsey Vonn)

Špricar. Špricer. Brizganec. Pa te fore…
Špricar mi je najbl ušeč. Ušeč mi je un naš domač. Pač je bolši k tale od Radgonskih goric. Tega kr mal jebe cena. Za 0,33 boste v trgovini dali tam okol 1,2€, kar se mi zdi kar dost, glede na to da zato dobite malce več kot deci vina, pa ajde… ideja je pa dobra.

Tale špricar je z Janževcem, kar je dost pogosta kombinacija v gostilni. Domači niso taki… so lepši.

Pa vete, kako prov narest špricar? Hmmm. Pa res vete?
Prvo natočimo vino (deci) in potem še radensko s šusom. Tut deci. Mehurčki se morjo dobr napent. Radenska mora bit iz kraljevega vrelca!

Pametna za dns: George W. Bush mlajši, je bil v mladosti navijač…ica!

Malica 2776 (l.1966 se je rodil Luke Perry)

Bevogov Hellas export je en tak fajn lager. Genau za vroče poletne dni, k jih dle ni. Drugač pa lager k lager, na katerga bi bli ponosni nemci.

Helles

Tale drug mi je bl zanimiv. Zanimiv ker ma 0.0 in gre za dobr per. Pomoje če bi ga menjal pivcem in jim dal tega z drugo etiketo, bi bli pjani. Heineken 0.0 je izotonična pijača, ki napolni telo z mikroelementi in hranili, po telesnem in psihičnem naporu. Pa še pihnt ne morš po njem!

0.0

Tega nula nula jebe edin cena. Za tamalega sn dal 3.8€.
Pametna za dns: Kje je da faking sneg?

Malica 2775 (l.1957 je bil izstreljen Sputnik 1, prvi Zemljin umetni satelit)

Doma furamo Telekom… v večini full zadovolni, razn… razn k je angleška liga, pol… pol jim naklonim full neprijaznih besed.
In zdej… zdej špila Liverpool na ogrnomi televiziji in gledam preko nekega strima nbcja… valda vse v kockah, ampak je cool. Komentatorji so super… in sem nekako pomirjen. Razn rezultat nas jebe. Ni pa še konc.
88 dni je še do konca leta!

No pa pejmo h biznisu, ker zato smo tle. Fastfood Ajda pod podhodom Metalke mi je tko… ni mi lih to, ampak tale boorger je bil to!

King chees burger

Cena s pomfijem je 5.5€ in se mi zdi dobra kupčija.

Pametna za dns: Jebale te kocke v strimih.