Malica 2788 (l.2008 je umrl Janez Drnovšek)


Le kako bi bilo, če ne bi…

Te cajte je kr težko neki pojest, pa da to ne nardiš v pisarni. Z Dejanom sva šla na ribe! Jup se jih še da v lublan dobit. Pod tržnco v ribci. Poleg srdelc, pa krompirjeve solate so naju častili še z čokoladno palačinko!

Porcija je bla za potolćt človeka… uno k kr rečeš, zakwa hudiča bi jedu krompirjevo solato zravn… ma zato k je dobra! 🙂

Pametna za dns: Ne bit shizofren, mej samo en profil.

Malica 2787 (l.1969 se je rodila vedno mlada Jennifer Aniston)

Aaaaa Jennifer… razlog, da smo gledal Prjatle, a ne?

Neeee pa ne. Gledal smo jih ker so smešni, je reku gay v meni 🙂 u meni… hahahaha. Dobra, ta mi je 2x ratala.

Dns sn šetu po Lublani brez namena in seveda lačn. Valda bil je cajt malce in po sreči sn našu na Miklopički (22) nov plac vsedobro. Učas je bla to Bazilika, dle pa ne več in za lokal niti ne bi vedu, da je… če ne bi ena gospa pred mano zavila vanj. Pač, sn vedn mislu, da je to štacuna… zravn je ena zoprna štacuna. No nebodi ga len sn prebral na vratih vsedobro, se nasmehnu in pogledu kwa da fak je to. Nov plac? Neki za jest? Jeeee…. to je blo to. Miljonkrat sn šu mim, miljonkrat nisn opazu tega placa, dns pa in v oko mi je takoj padu kari. Kari bom!

Curry

Ko sn v “jedilnici” odprl svojo lepo posodo, je po prostoru takoj zadišal, da je sodelav pršu pogledat kwa jem in morm rečt, da sn bil RES pozitivno presenečen. Lepo pikanten kari… ajde jes bi ga edino brez gobic… drugač pa noro fajn.

Pridm še.

Misel za dns: Naj bo… vsedobro. Tko al tko.

Malica 2786 (l.1849 umre France Prešeren)

Nam o Francetu, nam o koroni… niti Janezu.

Duff beer. Kam potegne možgan k sliš to? Ma valda h Simpsonom. ŠE dle jih rad gledam. Epizodo za epizodo, sezono za sezono in ni delč nazaj, ko sem gledal en del… pa gre tašča mim TVja… pogleda na tv in reče “Andrej, ti gledaš risanke?” Oooo Simpsonovi so pa res več k risanka!

Drugač pa… kok fake firm vam špila v glavah, k dejansko obsajajo samo v risankah, ajde mogoče v filmih? Duff beer je ena od njih, k men valda takoj špila. Pol pa še recmo Dharma Initiative (Lost), Umbrella Corporation (Resident Evil), Binford (Sam svoj mojster), LexCorp (kirkol superman), OsCorp (Spiderman), Wayne Enterprises (nananana Batman), valda ne morm mim Universal Exports (James Bond valda), Krusty burger… ma tega je tolk, da joj!

Dle ja pa cajt za en Krusty burger pa en en Duff beer. Rodil se je Lovro in Dare je častil!

Duff

Morm rečt da je tale Duff dobr per. Homer, I get you.

Pametna za dns: Mirno. Fse bo ok.