Malica 2803 (l.2015 pred Rdečim trgom v Moskvi v atentatu ubijejo opozicijskega politika Borisa Nemtsova, velikega kritika Putinove administracije)


Kako zgine korona? Putin jo je totalno ukinil iz medijev…

Pejmo raj h veselim temam. Bravura foods je znamka, k je ne poznam. Ne poznam zato, k se majo za poizvajalce zdrave hrane, bio, vegi, vegan… Poznam pa njihov sok Doodles. Zanimiva piksna z zdravim sokom, ki pa ni ne vem kaj. Tmala je takoj nardila faco za fuuuukn stran. Torej na mojo hči ne morjo cilat s to pločevinko. Sok mešance pomaračne in ananasa brez dodatkov cukra.

Doodle

Men je bil ušeč in verjetn ga bom še kdaj spil. Z mešanco vodke bi bil zares odličn. Sam rečem, ni nujn da je.

Pametna za dns: Hmmm če bi bil dle aretiran (ti, k bereš to) in bi tvoja slika šla čez vse medije in družina ne bi slišala tega, ker bi bil tv na mute, kwa bi prvo pomislili da si naredu?

Za brata vem, da bi mislu da je bla prometna nesreča, pa da sn neki spizdu. Za ostale se mi ne sanja. Aja pa za Braina vem, vem kaj bi si mislu, da je on naredu. 😛

Malica 2802 (l. 1984 se je rodila Hinkelien Schreuder)

Power toys. To bom reku… ma dostkrat se mi pojavi problem, kako hitr več slikam spremenit size… pa valda ne bi rad odpiral slik… Od win10 obstaja ena igračka power toys… in tam si lahko vklopiš resize image. Nardiš si svoj size in pol to uporablaš v raziskovalcu z desnim klikom.

Derbi… zeleno, ljubim te zeleno.

Že dolg nismo bli v Kašči. Kašča Mrlačnik je plac v Brezovci. Mala je hotla ribe, mia pice… bli smo sestradani.

Brancin
Pica mrlačnik

Zares dobra pica, cool brancin. No tmala je takoj izstrelila, da sam bolšega nardim. Jup… res sn hud.

Brancin vas bo pršu 17,9€, pica 9,9€. Full prjazni natakarji, točen pir Stella artois. Steeeeelaaaaaa. Stela, bi loh bil nov Union.

Pametna za dns: Kolk kokoši bi rabl, da bi ubile leva?

Malica 2801 (2015 Tina Maze na smukaški tekmi Svetovnega prvenstva v Vailu osvoji naslov svetovne prvakinje)

Tina! Tina! Tina!

No ne… zdej je blo Urša! Urša! Urša! Nika! Nika! Nika! Ema! Ema! Ema! Špela! Špela! Špela! Hüde so ble! Večina nas pa na konc brez glasu in z zarošenimi očmi… solz ni blo, da me ne bi moji punci zajebavali kaka pička sn!

Na zadravje dns z Lublano oz. z zares posrečenim imenom Loo-Blah-Nah. Na sporedu sta Amarican Ipa in Pale Ale. Ipa močna po naklonu, Ale po okusu.

Pale Ale 4,9 naklona
American Ipa z 5,6 naklona

Ipa mal bl grenka… to je pa to. Logo in ime pivovarne me vedn prtegneta, sam pirčk pa ne vem… mal me vedno odbije cena, čeprav je pir dobr.

Pametna za dns: Če se Smrkc začne dušit, kake farbe rata?