Malica 2812 (l.1886 John Pemberton začne oglaševati Coca-colo)


Kdo je John?

John je bil farmacevt, ki je izumil pijačo, ki je dns verjetno najbl znana. Pred smrtjo je recept prodal dalje…
Pejmo dns h eni drugi pijači, ja speeeet perčk. Seven island brewery. Gre za Grško pivovarno iz otokov… dhoo. Zato tak ime. Tle sva z Janjo sprobala Imperial Stout with Hazelnuts.

Iz sedmih otokov
HAZELNUT MOCTEZUMA

K ime pove… ja vsebuje lešnike in ja, čutjo se zlo dobr. Naklon perčka je srečnih ali nesrečnih 13%. Gre za en tak per, k bi ga Aly mel rad. Gre za en tak per, k spoješ enga… in v njem uživaš počasi. Mogoče mal presladek, ampak ajde… temnak.

Pametna za dns: Uspeh je zanič učitelj. Pametne ljudi zapelje, da mislijo, da ne morejo izgubiti. (Bill).

Malica 2811 (l.1953 se je rodil Mike Oldfield)

Hmmm Miha prav, da se začenja drug polcajt. Drug polcajt lajfa… in v drugmu polcajtu je vedno manjkrat prvič. No ker se drug polcajt šele začenja… verjetno še bodo kaki prvič.

Tu je en tak prvič. Prvič sn stran zlil pivo, ki mu ni poteku rok. Ja resno! Tu sn že predstavil kak Estonski pir pivovarne PÕHJALA in večina je res drugačnih. Tut tale je… že to da ga s fajrcajgom (a se piše s al z fajtcajgom? :)) težko odpreš je ena cela jeba. Ko se prebiješ čez vosk, ga morš čist odpikat, da lahko dobiš zamašk dol… pa ajde, če nis smotan je lah to fensi.

Pohjala – Glen noble

Sam perčk spominja na vino. Vonj…

Glen Noble – 13,2 naklona

Vonja vina in okusa… tofifeja? Hmmm pol pa od zadi prleti nek viski… Naklon 13,2. Gre za ale, ki ga kuhajo skupaj z medom in neki rožcami ter dodajo mešanico Glen Garioch in Auchentoshan viskija. Skratka, če nis prpravlen te kr preseneti. Mene je zlo… pru požirk je bil tko tko. Drug je bil tko… pol sn reku, valda to popravim z večimi požirki hkrati… pa ni šlo.

S temle se res ne bi napil, bi pa Aly reku da je dobr. Zihr. Cena 7,5€ za 0,33 flašo.

Pametna za dns: Če bi bil tvoj lajf igra (video), kake bi bla kej kode za goljufanje?

Malica 2810 (l.Na Danskem poteka 59. izbor za Pesem Evrovizije 2014 na katerem slavi Avstrija)

In zmagala je Conchita Wurst!

Ste pripravljeni?

Smo smo kapitan.

Neeeee slišim vas… neeeekdo pa v ananasu pod morjem živi… mehurčkast napitek bo na sporedu, neki vrstic niže, prej pa rečmo eno v hokeju, k o studiu city so že ostali vse povedal. Elita. U izi… hmmm pa no ja, prva dva od petih in konkurenca je bla… taka k je pač bla.  Če nam letos ne bi ratal, bi pomoje lah kr nehal drsat. Sam sem pogrešal več mladine… 

Torej tale pjača je polna ananasa in mehučkov. Kak malibu bi mu pomoje dobr sedu.

Napitek poln vitimina b3, b6 in b12 pa ni pivo!

Pametna za dns: bilo kam greš, tvoji gredo s tabo!

lps lps lps lps…

Malica 2809 (l.1983 se je rodila Tina Maze)

Cajt piknikov… mislm ti spomladi so res najbolši, ajde razn jebanja z alergijami. Tega na zimski piknikih ni. Zebe te lah pa na obeh, fseeo pa ti ni tooolk vroče k sred poletja.

A veš, k ti od tasta prjatu reče a boš per… Pa valda rečeš ja, pol ti pa reče, a veš, ga dela od bratranca sin… pol ta ja ni več tolk ja ja, k ja, ampak tle nisn falil, ker ta pir je bil odličn.

4picnic ipa, je Velenski pir. Zlo svež, zlo lahk… Naklona ima 4.6. Priporoču bi ga fsakemu, je pa res da ga jebe velikost flaše, le ta je premala.

4picnic ipa

Pametna za dns: Živel 1. maj!