Bravo js al pa moja mat pa fotr, da sta me nardila, za ostalo sn itak poskbel js. Fse najbolše meni in dns se vrti fse okol mene… drugač mi pade krona iz glave!
Kratk bom. Na zdravje fseem, ki me poznate… hahahaha Neeee fseeno bom kratk, pokličte za pivo.
O westmalle sn že pisal in oni ni bil dobr. Oni je bil kava, tale dns pa je bil goody. Gre za abbey tripel per, kar pomeni da so mel neki duhovniki prste zrav. Če so bli duhovniki, gre v večini za belgice al pa nemce. Tle so bli uni taprvi. Dost folka bi misnlo, da gre za pale alu oz. spominja nanj, se pa ponavadi za to sorto uporablja bolši ječmen… no fsaj včaih je blo tko in seveda blejgijske kvasovke, ki drugače obdelajo to brozgo.
Kr neki nalona za tale pir, ki se ga pa ne čuti ravno. Lih z h kaki večerji ali kosilu, h čokolinu ne paše.
No in glede na to, kak pleh je mel tale Yugo… je fprašanje če še dela oz. ga je pojedla rja.
Rja. Kira beseda je to. Korozija, ni pa nč bolš. Oksidacija. Ma petj u kurac… oz. pleh je že šel.
Okrasil ste že za nov let? Vete kje boste za nov let? To so una tipična vprašanja, kot je tipična goveja juha v nedelo pr kosilu. Res je da smo zadna leta praznoval pr tašči pa tastu, ker otroc pač je pa tut res, da smo bli zadnji leto doma… ker karantena. Oboje mi je ok, ker itak nov let komi prčakam. In letos za nov let jih bom mel že 43! No… če. Navsezadnje je nov let čez mesec pa 10 dni…
Potrbin je gostilna pod Trojanami. Domač plac z domačo hrano. Poleg dunajca lah dobite še kruh…
Morm pa rečt, da so me mal presenetle cene… ampak ja, dns je itak pofsod vse navito.
Pametna za dns: Djte prvo za kavo gor, pol se bomo pa pogovarjal.
It kupovat čevle z malo je tko, k če bi s taščo šel v šoping. Povsod jo je dost, nč ji ni prov. K predelaš cel BTC in ne najdeš enih pofu*** čevlev veš, da neki ni ok. Verjetn k tmala reče, da bi mela čevl 35, ji umes noga zraste in bi moral bit 36. Ko proba 36 ji verjetno odpadejo nohti in… in to 100x. Na koncu po kar nekah urah matranja smo našl čevle tle v sosedni suprnovi. HB!
In pol prideš dam in si želiš narest kavo na očiščenem kavomatu (zjutri sn ga spucal s kisom, da je voda prov lepo tekla čez nejga) in ta neki zaštrajka, začne se delat oblak pare… Iza zakriči ekspodiral bo in se skrije za šank, k je dala glavo dol je kavomat razneslo… lep prizor. Šalca razfookana, kava povsod. Stene, omare, plošlice, tepih… fse od kave. No vsaj pok je bil lep, pa vonj tudi… Bolš, da se ta vikend izogibam vsemu.
S psom v Mariboru it jest v nedeljo je kr projekt. Našl smo gostilno Anderlič, k ni ravn nek presežek, je pa to uno kosilo s katerim ne boš razočaran, če maš rad dunajce!
Jurka je stara domača sorta grozdja. Narod jo ma predvsem rad, ker ni tako občutljiva in valda potem ni treba neki škropit. Vem da se uporabla za sladice in kot sadje, sokove ne vem kok kej dost se pa preša pa predeluje v vino.
Pred 14timi dnevi sva parim podjetnikom v okolici poslala povpraševanje za obnovo kopalnice. Do danes nama od 6tih ni odgovoril nihče. Jup… pol bodo pa jokal kako jim je težko.
No in zdej… zdej je vprašanje, zakaj terat človeka v neko 4letno sredno šolo pa na faks… če je verjetno bolše, da je keramičar, vodovodar… Ajde ne rečem, da je simpl. Je pa zihr keš. Mislm… kopalce bomo verjetno vedn rabl in neka tehnika, da bi vodo spravl v neko bajto se tut ne bo neki dost spremenila. Ajde fsaj jes kot lajik tko mislm.
Mogoče bomo pa vodo dobil prek neta… sam nek app si bo treba namestit. V kopalnco vrjetn oz. tm k boš rabu vodo.
En dan smo bluzili in želel v soboto v Lublan na ribe. Operna klet se je ponujala sama po seb. Prenovljena. Prazna. Edine stranke smo bli… pa so nas zavrnli v času kosila, ker je bil tedn restavracij oni majo pa malo kuhno in ne bodo zmogl?!?! Zapri tak pajzl, če ne sfolgaš treh ljudi.
Pol smo šli v Tarfuta, k pa v sobotah ne dela in v bližini se je ponujala Gostilna Šestica. Stara, domača, polna šestica. V gostilni je blo fse polno zato so nas poslali v picerijo in tam bomo tut lahko naročil hrano pač iz gostilne… Prijazno. Aja… dan ni bil ravn za letni vrt, zato smo želel sedet notr.
Prijazno osebje… zelo prijazno nas je lepo postreglo.
Hrana je bil tut odlična. Ajde Izi ne… ona je rekla, da je riba premal pečena in da je bl kuhana. Tko da… mala je naročila ribo, Janja lignje, js pico, na konc smo pa skor menjal jedi. Iza je jedla ligne, Janja pico in jaz ribo. Skor… u resnic smo fsi jedl vse.
Za sladico si je tmala naročila dobre palačinke mia pa grmado. Grmade ne strežejo vsak dan… in dns so ble vse porcije baje razdeljene, pa si je najina kelnarca priborila še dve za naju in morm rečt, da je to bla pika na I. Zelo dobra. Odjava moje drege je bila, da bi lahko samo na to pršla… da bi lah bla Grmada tut glavna jed. Jup… na nek način je bla.
Cene… jah no, pocen ravn ni, je pa vredno.
Pametna za dns: Če je umivalnik premali, je mogoče zato razlog. Mogoče večji ne gre v kopalnico.
To spletno mesto uporablja piškotke. Piškotki so potrebni za boljšo uporabniško izkušnjo. Potrdi
Piškotki
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.