Malica 2854 (l.1999 po 22 letih restavratorskih del je v Milanu spet na ogled da Vincijeva Zadnja večerja)


Njemu je padla ketna s pecikla, men kamen od srca… Rogli je ratal in cel svet mu privošči. Valda če pa njega res spremla smola, no če ne smola, pa ma najslabši pecikl na Giru, a ga fseeno dobi. Bravo Primož.

Primož je bla trgovinca s perom na Trubarjevi, ki je ni več. Zdej je San francisko tm na poljanski cesti in dns bo tole zadnje iz tam. Fsaj zdi se mi…

O Green gold pivovarni sem neki pisal oz. mel en njihov pirčk v rok in zadeva trakrat je bila OK. Pivovarna je tm iz Spodnjih Gruševlj… pr Tepanjah, da bo laži. Na strani imajo napisan, da v središču spodnje Savinske doline. Ja valda, v središču centra Šmarja Sap. K je to res velko. Dva njihova pira sem mel na mizi in sta bila kr globoko razočaranje. Mogoče zarad vrstnega reda pitja… pred njima sem spil Brewdog Puppet master in potem tale dva. Oba mu nista segla do kolen.

Povodni mož ima 5,8 naklona. Leta 2017 naj bi bilo tole pivo leta in France bi rekel Enga še lahka. Jup, ampak ne tega.

Sledil je rocket queen ima skor 7% naklona. Hmmm morm rečt, da je komad Gunsov velik bolši… Aja pa kwa je to fora s pločevinkami? Prvo jih natisneš pa npolniš, prodajaš po 70centov, potem pa dodaš nalepko da jih lahko pridajaš po 4€?

Isti pir, le pločevinka je…

No najbolši ta večer je bil Brewdogov Puppet master.

Gre za west coast ipo, ker je tudi bil povodni mož, pa je bil povodni mož le senca tega. Puppet master je poln okusa, poln tega kar vam green gold obljublja, Brewdog dostavi. Tole ni amaterček. Pir je pol okusa citrosov in sadja, hkrati pa dost grenk, da veš da gre za pir. Naklon 6.5.

In ker je bil večer kar klančast smo končal z močkotom.

Nasty riff ima kar 14% naklona in je lepo zaključil večer. Pir serviraš na sobni temperaturi in seveda se pripravi, da se vse obrne na glavo. Kakavova zrna, cimet, vanilija, limonina lupina, pomarančna lupina, habanero čili in ancho čili pol se pa pejt. Okusov poln temnjak.

Torej če sta prva dva bila malce mimo, sta zadnja dva v tej objavi dostavila vse.

Pametna za dns: 4 kolesa premikajo delo, 2 kolesi premikata dušo.

Malica 2853 (l.2006 izvedejo referendum o odcepitvi Črne Gore)

Radiski napovedovalec Harold Camping je napovedal konec sveta na današni dan. No leta 2011. Mogoče pa ga samo nismo razumel, takega sveta kot je bil 2011 res ni več. Mogoče.

Piz** ne vem od koga sem jedel tale burger. Hobotnica burger.

Črna bombetka s sipinim črnilom, popečene lovke hobotnice, popečene bučke, paprika, čebulna majoneza, česnjev paradižnik in salatina. Ne slatina, ne solata ampak salatina.

Tak burger vas bo stal 11€ in men je žal… ni to to. Je ok, za 1x na let, ne pa da bi si ga naročil naslednič k bom šu mimo tega štanta.

Zravn burgerja sede pivo… no v tem primeru niti ne, bi bl sedla zravn kaka malvazija.

Arrogant bastard ale je temnjak z 7,2 naklona. Pir prhaja iz ameriške pivovarne Arrogant Consortia. Pir sam je dost grenk, karamelast. Če bi ga dobil zravn zgornga burgerja hja… bi čutil samo tale pirčk.

Pametna za dns: Ne obstaja kozmetika za lepoto, kot je to sreča. Ja pa iiii.

Po pameti!

Malica 2852 (l.1984 se je rodil Mark Zuckerberg)

Učer smo fsi trije gledal Evrovizijo, ocenjeval in sodelovali. Itak te zanima kok se tvoj okus z musko ne ujema s tvojim frocom, za Janjo pa vem, da nekako nimava tam tam okusa za musko. Tu sva se še nekako našla oz. fsi smo se in Cha Cha Cha je bil naš favorit. Ajde mogoče še Norveška… naša posadka mi je bla pa tko, OK za nekje v ozadju, da pač neki prekriva ostale zvoke.

Rezultati evrosonga so pač taki k so, še 1x več so pokazal strokovnjaki da majo več pojma k narod, tako pri nas kot v tujini. ŠČ!

Prvo pejmo na Punkt, Kotje 3a… na Koroško, ki jo ob petkih dobite tut na odprti kuhni. Burger Chichago za 8€.

Hmmm brez tega Uniona, bi bil to kr tko… ma vržen dnar stran. Nam reku, da je slab, je pa majhen in za malco tko tko. Korošci, malo bo preteklo vod pod mostovi, ko bom spet prišel h vam.

Julebock ima 4,5 naklona in prihaja iz Norveške. Dobr pir, ki naj bi ga užival tm v božičnih časih no in ker vreme ne fali dost, mi je tale prov sedu ob kosilcu. Učas bi reku, da kava k kava, ampak ne… zdej te kave že ločim in tale ni napačen.

Naslednga probite indijansko izgovoriti…

Mahounova ipa prhaja iz Španije, tko da uno indijansko narečje nč ne pomaga tle. Ipa s 4,5 naklona, fletno flaško, dobro aromo in pač… ipasta.

Zadn dns bo… star znanc.

Hazy Jane oz. Meglena Janja, če bi bla Jane Janja, pa to ni. Brewdog je tolk velka pivovarna, da je vse samo avtomat, avtomat sadja k ga ma okus tale Ipa. Fletn, poletn… lahk. Domač. 5% naklon, ki Rogli ne bi povzroču neki težav.

Pametna za dns bo evrosongasta: Živimo v mavričnem kaosu.

Malica 2851 (l.1985 se je rodila Ashley Harkleroad)

Večina vas je že slišala za celski plac Star pisker. Malce, žar… in podobno no in če si iz Ljubljane ne rabš ravn v Cele, ker Cele pride h tep na Odprto kuhno.

Star pisker – svinska lojtra

Hmmm rebrca. Ne gredo v nobeno stran, da bi dol padu in za 13€ bi res pričakoval neki več k… k… tole.

Pametna za dns: Delate 8 ur na dan?

No pametna niti ni bla pametna, ker je blo retorično fprašanje.