Malica 2861 (l.1968 se je rodil Will Smith, ameriški filmski igralec, pevec)


Picaburger…

Mislim, ko rečeš to na glas se sliš… ma ne sliš se. Ko sem pregledal njihovo stran sem reku, to je to. Fajn zgleda, plac mi je domač!

Lublanska tržnca, zravn Zmajskega mosta.

Point picaburger. Govej polpet, slanina, sir, bbq omaka, čebula in bela salsa. Na prvo žogo se sliš… No se ne. Manjka zelenjava! Manjka svežina. Polpet je kot kak čevapčič na gasilski veselici in potem… je sam sir.

Težko za popizdit, tako da ko so na strani napisali 500g čistega zadovolstva… bom reku, bljak. Ideja cool, izvedba pa deLLLLč od tega. Pizzaburger vas bo pršu 10€ 90centof.

Pametna za dns: Pica nj bo pica, burger nj bo burger, razen če je to pica burek, to je pa Nobel.

Malica 2860 (l.1991 v Alpah na meji med Italijo in Avstrijo odkrijejo ledenega moža Ötzija)

Ötzi je mumija oz. človek, ki naj bi živel med leti 3350 and 3105 pred našim štetjem. Našli so ga v Aplah med Italijo in Avstrijo. Nahaja se v muzeju v Bolcanu. Človek naj bi bil umorjen.

Šola se je začela in tuki je iznajdlivost moje tmale. Za nalogo so mogl narisat neki iz Cersarjevih novih oblačil. Čekirava midva zakaj tmala ni narisala nč in nama lepo razloži, da je. Da je narisala njegova oblačila in da če nisva dost pametna, da bi jih vidla.

Itak sva jih. Dhooo.

No v tork morva na govorilno uro.

Sj neeee. Zadnje je šala. Morm rečt, da sn bil nad idejo pozitivno presenečen. No, sj me na vsakem drugem koraku preseneti.

Futr. Ob petkih zavijemo s soedelavci na odprto kuhno.

Pohano bedro s krompirjem vas bo tam pršlo neki več k 10€ pri “Gostilni Pri Mari”. Morm rečt, da se mi zdi tole kr dost za tole bedrce… je blo pa dobr. 100% ne pridem več.

Zdej pa kaktusova figa.

Priznam, da sem mogu poguglat kako se tole je. Prerežeš in poješ sredico. Šala… pri tretjem ali četrtem sem v roke dobil cca 20 bodic. Valda sadež je poln bodic, ker raste na kaktusu. Dhooo.

Okus zanimiv. Nam reku, da je to WOW, ampak je ok. Če odmislim budice, potem je to ok. Figa pomaga proti diabetisu tipa2, zmanjšuje holesterol in baje zdravi tut mačka. Bom še jedu.

Pametna za dns: Rokavice boste rabl. Hmal.