Malica 2867 (l.1983 neznanci na londonskem letališču Heathrow ukradejo 6.800 zlatih palic)


6800 zlatih palc. Če ene tehta kilo (obstajajo lažje in težje) je danes vredna cca 60043€. Jup 60jurjev. Dle bi te palce tehtale 408.292.400 € Jup neki čez 400 miljončkov.

Ufff takoj bi su kupu nove nogavice. Une ugrevane, ker baje bodo taki dnevi, da bo mrzlo. 😉

H Alyju je vedno fajn pridt na pir, ker vedno ma presenečenje! Perlenzauber IPA je pir, kjer pločevinka potegne in per ne nategne.

Tipičn ipa, ki paše kadarkoli.

Pametna za dns: Učas so fprašanja komplicirana, odgovori pa enostavni. Naj bo fse enostavno!

Malica 2866 (l. 1982 se je rodila Anne Hathaway)

Fsak dan neki novga. Cruffin je križanc med mafinom in rogličkom. Pol pa da dodaš še jabolčni štrudl. Pekarna Ana, v centru Lublane, tm nasprost Mladinske knjige, vam postreže s takimi križanci.

Poskusu sn cruffin jabolčni štrudl in cheese cake cruffin. Oba dobra, le da je un jabolčni res bolši. Cena jabolčnega je 5,3€, cheeseja pa 5,6€. Postrežba prjazna in se splača obiskat.

Pridem še na “štrudl”.

Pametna za dns: Kdor ni naredu nobene napake, ni poskusu nič novega.

Malica 2865 (l.1984 – se je rodil Tobias Enström)

Hokej pa to.

No če pomislim na Cantino mexicano, pomislim na dobr ambient in super hrano. No slednjega tam ni več. Plac najdete v Knafljevem prehodu in vam ga toplo odsvetujem. Razen če pač nočete dobr jest.

Sezam fingers, dobesededno sezam. Pa ajde, tole je blo še najbolše od vsega zato sem začel tu.

Chimichanga de pollo

Kuhana tortilija, ki je bolj vlekla na sarmo.

Tex mex ribs

Slikca malce slabša, ampak sj spodnja bo povedala več. Rebrca, k so bla rebra. Mastna da popiziš hkrati pa tam k je blo rodo meso je blo suho, da popozdiš. Temu kuharju bi mogl čestitat, da je lahko kaj takega dal sploh na krožnik.

Kosti niso šle od mesa, tako da sem pustil več kot sem dobil. Skoraj. Zlo bedno. Natakarji ponavadi vprašajo na kancu kako je bilo. Naš ni rekel nič, ker mu je bilo vse jasno.

Rebrca z 0,5 unionom vas bodo pršla 23,5€! Vredna so bla točno 3,7€, ker toliko stane Union. Kuhane tortilije Chimichanga de pollo 14,3€ in sezam s piščancem 13,6€. Veliko preveč, za ogled restavracije.

Pametna za dns: Kuharji mehiške restavracije Cantina Mexicana, nj se grejo naučit neki o mehiški hrani v gostilno in picerijo Pr Hladet. Jup, oni niso mehiška, pa so bolši.

Opravičujem se svoji hčerki in moji dragi, da sem predlagal ta plac. Zlo mi je žal.