I do! 🙂 Jap dns bosta princ in njegova rekla Da. No valda… fsi to vemo… sj po poročilih, ki se začnejo ob 19tih do 19:20 poslušamo samo to, kt da se pr nas nč ne dogaja več? Kt da je važn kako coto bo oblekla Kate? … ahhhh očitno je. No in da vam razkrijem, oblečena bo v poročno obleko! 🙂
Julija mi je nardila za dobro jutro hude lušte. Mislm jes obožujem morsko hrano in tole je iz Piranske restavracije Ivo.
Brancinov carpaccio
Carpaccio (karpačo) je italjanska jed, ki jo je izumu Guiseppe Cipriani, ko ga je obiskala grofica (aaaa to pa je ena modra objava! 🙂 ) Amalia Nani Mocenigo, ki je mogla zarad dijete jest sam surovo meso. In karpačo je to. Originalno je to zlo na tanko narezana surova govedina. Imenuje se pa po Vittoreju Carpacciu, ki je makaronarski slikar in je znan po zlo zivih barvah. 😉
Meso se na izi nareže če je zmrznjen, pol ga še mau začiniš z olivcem, limoncami… posuješ z rukulco in parmezanom pa maš odlično predjed. No gre pa seveda tut z drugim mesom! 😉
Nadaljujmo s ploščo za dva
Ligni na žaru
Sardelce na žaru
Girice
In še saljat
No pa rečte… zgleda hudo, al ja? 😉
karpačo je kul, ribji mi pa nekak ni…
ga bomo enkrat skup nardil?
Maky jes sn za… in itak da raj govejga, al pa kakega drugega… sj je fseeno 🙂