Malca 2639 (l.1923 je v Ljubljani umrl slovenski pripovednik in politik Ivan Tavčar)

Cvetn prah… obožujem ga, k surove žabe, no popravic povem, prej bi surovo živo žabo pojedu… jebe me. Učas mal bl, pol mau manj, pa spet bl… in ko zacveti barje nafukam. Torej zdej. Vedno na rojstni dan nečakinje… vedno. Valda je kriva ona, kwa pa živi tm na barju k fse cveti + zakaj se ni rodila novembra k fsi pametni?

Novembra nimaš problemov s cvetnim prahom in maš lah piknike zuni, dodatna prednost je to, da ti na tak piknik novembra pride manj ljudi, pa še uni k pridejo prej grejo.

Zdej maja pa ne. Valda da ne… fino jim je sedet zuni na klopci pa jebat mene u glavo k mi z fseh strani teče… pa nč ne pomaga. Fsak let nova tabletka, k tablet zmanka jih križam… ena moja, ena njena… ena una, ena treta… pa nč ne pomaga. Cvetn prah me položi, kt me nubena. Potolče me. Sede mi samo se uležt v postlo, se pokrit z deko pa zaspat. Če prespim cca uro, bom pol ure pol ok.

Tko nekak gre.

Ma ne gre… sovražm pomlad. Sovražm pomlad, do prve košnje. Do prve košnje mam rad smog. Smog mi je cool.

Ajde še bl cool k smog mi je kej dobrga pojest… in tu smo bli pr Majolki. Tm pr Ptuju. Blo dobr, ni blo pa lih neki… valda piščančja krače ne morjo bit lih neki.

Onion ring pa špargljev neki…

2015-04-19 13.27.13

Špargljeva juha

2015-04-19 13.40.56

Krače pa šparglejva rižoza

2015-04-19 13.56.09
Cena 9€.

Pametna za dns: Polž seksa le 1x v življenju.

Pa da se zajebe, a? Pa da z napačno? a?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja