Malica 2818 (l. 1955 postane Avstrija neodvisna država)


Prvi teden dopusta je za nami. To je un del k je predjet. Uno, da laži zdržiš do glavne jedi in da kljub temu ne navališ. Bli smo v starih dobrih Selcah. No… če bi blo res, bi res začel tko, bom pa reku, bli smo v Selcah. V ta kemp smo leta hodl, ker sta mela teta pa stric tm mobilko, pol sta jo prodala in zadne tri leta hodmo v Ražanac. Janja ga je našla po naklučju… tale naš nov kamp.

No skratka v Selcah se je v treh treh letih zgodilo ooooogromno. Kamp je postavil polno mobilnih hišk in sred kempa bazen. Bazen brez nadzora. Brez pravil. V dveh etažah in lahko se ti zgodi, da iz zgorne kdo skoči v spodnjo. Če mas srečo ne nate. Noooo ni tolk hudo, ni pa spet tolk delč.

V kempu ni več trgovine, ker… se to kempu ne splača oz. je najemnina predraga. Prav tako ni več trgovine spodi ob plaži (mislim da ob kampu Uvala) in tudi lokala ni več tam. Ker… ker ga pač ni. V kempu prav tako ni več zapestnic za odpiranje vrat in lahko vsak pride v kemp po mili volji. Zadeve propadajo… ampak drugače je blo pa fajn. Sploh ker se otroc pol kr na 1x nočjo več kopat v morju, češ to me peče pa uno pa trete… in na konc za ljubi mir pristaneš v bazenu. Al pa ob.

Po dopustu gremo ponavadi h Hladetu jest.

File orade
Tortilija
Gratinirane školjke

Ja jeba je če živiš v cajtu kako je blo… in primerjaš s takrat. Treba je žvet zdej in kemp Selce je pač tak k je zdej. Morje je še vedno lepo, samo težje pridemo iz njega kot smo leta nazaj.

Pametna za dns: Komarje odžene samo človek, na katerega gre še več komarjev k nate.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja