Malca 2671 (l.1987 se je rodil argentinski nogometaš Lionel Messi)

Treniram. Treniram zdej že tm od oktobra. 3x na teden grem na trening. Trening česa? Ma jes vsem rečem, da grem na telovadbo… telovadbo za glavo, srce in na koncu še telo. Grem h Mateju… Matej, k ti ni sam trener, ampak da tist neki zravn; nasmeh, lahkotnost s katerim ti poda načrt treninga… ko ga gledaš z izbuljenimi očmi in si mislš FAK, pa kaj je s tabo… tega jes nam mogu narest.

Ehhh napaka. Kaj pa moja buča ve. Če Matej prav, da lahko… in če se sam prepričam da lahko, potem lahko. V eni uri prešvicam huj k če bi šu pod tuš. Noro res…

Na trening sn šu z glavobolom… zjeban od službe.

In tle je recimo primer včerišnega treninga, za ogravanje smo delal brupije, sklece, mount climber, skiping, tikijev skok in pazi to, po enem krogu nam je dovolil imeti pavzo! Pavzo za ogravanje hehehe dol padeš. Zadevo smo ponovili trikrat in po ogravanju smo bili prešvicani.

Ker sem v torek delal na kardiu, bom dns delal na moči. Torej s ketli. Ketl je ena bunka z utežjo. Ketli so lepi. Lepih barv. Barve so zato, da te zavajajo… recimo kdo bi reku da ma zeleni ketl 20kg? Kdo da fak. Kdo bi hotu karkol delat z rumenim ketlom (16kg)? Meh… če matej reče uzem rumenga in se smeji, vzames rumenga. Skloniš se h ketlu, ga komaj dvigneš in odneseš na svoj kvadratni meter. Rumenčk dns sma mia frenda. No pa da rumenkotu ne bi blo dougcajt pa ker, bomo delal različne vaje ti reče da si uzem še enga lažiga… pa še enga lažiga. Torej mojo modro frendico 12kg, pa da bo za zihr… še enga lažiga… rdečo osmico.

Kwa smo delal? 8min smo delal snatch. Vzameš rumen ketl in ga dvigneš nad glavo… Ketl bl zalučaš gor in se ustavi sam nad glavo. Vajo delaš z nogami… Hvala Matej, pol je blo res laži… laži za roke, teži za noge. Zadevo ponavlaš… 30x desna roka, 30x leva, 25x desna, 25x leva, 20x desna, 20x…. do 5x oz. če zmanka cajta. Paz to… tu sem pršu do konca! Prehitel uro… sem pa umes mogu pihat, si brista pot in podobno. Umor.

Nadaljeval smo z vajami po cajtu… minuta? 45s? ne vem… sanja se mi ne, koncentriral sem se na svoj ketl, na glavo, na trup in valda Matejev žvižg. Prva vaja je bla vrtenje ketla okol trupa, druga okol piskra (glave), pol med nogami. Ko smo končal med nogami, si si ketl podaju isto med nogami samo da si bil v napol ležečem položaju (jeba za mojo trebušno mišico!) in za piko na i… pol ruskega dviga. Zadevo ponoviš.

In k mislš, da si ferik… ti za sladico Matej da še death lift (dve zelenki) in ko po minutki nehaš, maš minutko aktivne pavze… v kateri delaš počep s skokom. Fajn. Res fajn. 40kg. Kwa da fak nj jes s tem? 1x dvignem, 2x, 3x… bliža se 45 sekundal. Roke do tal. Ketl mi beži iz roke… pride Matej. Te potrepla po rami… Bravo Andrej, gremo še ega! Glava nardi… valda še enga. Nardim. Matej stoji zravn TOO!! Še enga… Eeeee jao… Če on zaupa vame, zaupam jaz vase in res je, vse je v glavi.

Konc treninga. Nepopisno veselje, k ti špila v srcu… v glavi. Noro. Čeprav si fizično zjeban si poln energije. Si drug človk.

Pridem dam… tuš. Glavobola ni več… lah sn mali še naredil konja in pomagal Janji z večerjo. Za šalo. S treninga se je vrnu nov človk.

V Grosuplu je ena fina kitajska restavracija… Pekinška raca. Prijazna postrežba, fajn ambijent. Zuni sedite ob Grosuplščici…

Hrana je top.

Pikantna riba zame, mongolc zanju

2016-05-28 12.35.34

Cene… ma se ne spomnm, ni pa lih pocen oz. so cene primerne z Ljubljano.

Pametna za dns: Ene zobne paste in deodoranti vsebujejo iste stvari k antifriz. Poleg vode 🙂

Prjatli dns in jutr nisn dosegljiv za vas, ker me bolijo bicepsi, ticepsi, uncepsi, stegna, neke mišice al kwa je za lopaticami, vrat, trebušne mišice, zapestja,… 😀

Komi čakam nasledn trening!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja