Malca 2676 (l.1961 se je rodil Barack Obama)

To da se je rodil Obama sem napisal samo zato, da si povečam obisk iz drugih celin. Vlada. Mislm valda.

Najdl smo bazen bliz nas… no ni pr nas, je pa bliz. Čez hrib. Bazen v višnji gori, to je un plac k se je zgodila Kozlovska sodba. To je napisal JJ. Pa ne Janez Janša, ampak Josip Jurčič. Sorry Jurčič za to.

Kozel naj je devetkrat udarjen po svoji senci, Lukež, pa je moral vse to gledati z zavezanimi očmi… no podobne kazni dobivajo naši “spoštovani” voditelji, direktroji… Aja ne, niti to ne dobijo, ker niso obsojeni. Niti v Višnji gori.

Bazen v VG je cool. Pocen, mali za mali kraj, ampak dost velk za okoliške prebivalce. Majo clo en tobogan. Dnevna karta je 7€, za male 1€. Đabe. Fajn je!

Tm mate tut lokalčk za kufe, kokto… sladolede, trampoline in fse kar froci hočjo. Lahko si naročite tut kaj za jest… to smo mi trije lačni volki nardil. 2x chees burger, 1x burger in 1x pomfri. PREVEČ za tri!

20160723_142755

Hrana ni lih neki oz. sploh ni, če boste jedl vam svetujem samo pomfri, ki ga je za enega preveč… za tri pa lih dost.

Cena: Pomfri je 2,5€

Burger 4€

Čizburger 5€

V čizu je pleskavica, solata pa ajvar… aja pa sir. Valda. V burgerju je samo pleskavica, solata in ajvar. Meso preslano in preveč zažgano. Mal bi rabl, pa bi lahko nardil full bolš… ampak ajde, kdo sn jes, da bom reku, da burgerja tm nam več jedu. Aja jes.

Pametna za dns: Na leto natisnejo več denarja za monopoly, kot tapravega. Še sreča!

Privzetn sn.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja