9.februar 2011 – malca 1823 (l. 2001 je ameriška podmornica USS Greeneville po nesreči udarila in potopila japonsko plovilo Ehime-Maru, ki ga je ribiška srednja šola Uwajima uporabljala za vaje)


Hmmmm Zavarovalnica Triglav part IV. Tko čakam jih že 17 dni da bi sploh ugutovil kok keša so mi dolžni… Torej še vedno so mi dolžni za totalko + vleko! Fak, nč kriv pa še vedno mi nč ne dajo…. ajde pa sj ko jebe auto pa fse skup, ampak probite si predstavlat da se znajdete v eni katastrofi in vas Zavarovalnica Triglav tko jebe u glavo? A?
Pa še tole:
Ko sem jih 1x klical kao ni blo fseh papirjev, ko sem jim razložil kaj fse imajo…. so rekli da je cool.
Drugič jih kličem, so me probal še 1x na isto finto, da še nimajo fseh papirjev…. ha ha ha. Skratka… ta tedn se bodo mogl odločt… če ne pa ne vem… z baseball kijem na zavarovalnico? Mislm resno mam pouhn kurac fseh teh pedrov ki nas izkoriščajo na fsakem jebenem koraku!
Uffff…. tolk za pondelkovo jutro.

Footprint mi je poslal nekaj novega na mail (peroksid@hotmail.com oz. lajfjelep@yahoo.ie / lajfjelep@gmail.com – sm loh pošlete kak svoj futr…). Gre za Pizzeriji in špagetariji Buf… Tm iz Kranjskega… Pice zgledajo kr oki.

Prima fresca
zda

Seconda Salssica
zda
Cena:
Prima fresca 8€
Seconda Salssica 7,4€

Aja…. sj vem da ni pondelk 😉
Pa še kumad:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i18nSZBgOfs[/youtube]

1 thought on “9.februar 2011 – malca 1823 (l. 2001 je ameriška podmornica USS Greeneville po nesreči udarila in potopila japonsko plovilo Ehime-Maru, ki ga je ribiška srednja šola Uwajima uporabljala za vaje)

  1. Hehe to ni še nič. Zavarovalnica Maribor – dobrega pol leta za nič kriv biti 🙁 . Nikoli več me ne vidijo, če ni nujno potrebno !!!!

Comments are closed.