Malca 2670 (l.1953 se je rodila Cyndi Lauper)


Cindy fse naj! Se čujemo!

Pobrit sn po buči. Ajde ne čist. Js bi čist. Nisn čist. Za mojo novo čupco morm rečt hvala Izi. Iza hvala. Zadeva je full preprosta… Janja me striže in res se je potrudla in mi nardila cool čupco. Rastura tole mašinco in škarje, tako da bi bla lah frizerka, pa ne sam moja privat frizerka… no skratka, ona men nardi hudo čupo in na konc je še neki popravlala… ne vem kaj, ker men je blo že ok.

Vmes prleti Iza in na moji glavi se je zaslišalo samo ZRRRRC. Hmmm valda ni frke, itak nisem gledal kwa delata, videl sem pa Janjin zardel obraz. Hmmm pogledam se… Pa nč tacga, zgledal sem kot da bi bil neki hudo bolan, mačja bulezen ampak v neki brutalni obliki. Tak pa res ne morm hodt okol. Valda da ne.

Narežim se in si rečem TOOOO! Končno balin kugla! Janja se je strinjala in me zabrila. Malo tko malo tko. Ni blo ok. Zvečer me je še 1x. V pondelk sem se sam še 1x in v torek sem se sam še 1x. Pa je blo tm tm… Skratka navodilo za nekoga ki se prvič brije po buči… k se postrižeš na recimo 3mm, pejt pol čez celo bučo s kako 6tko, da ti odbrije une štrleče lase…

Pucam stare slike… pucam dropbox.

Tle so MočinoAlyjovi njoki s sirovo omako

2012-11-24 13.06.46

2012-11-24 13.34.31

Tole je še čokoladn liker, k ga dela Mojčin fotr… fletna zadeva. Mojca ga je še kej? Pridemo naokol! 🙂

Pametna za dns: V španščini beseda esposa pomeni žena. Esposas pomeni žene, pazi to… pomeni pa tudi lisice! Une poljske.