21. november 2010 – malca 1744 (l.1620 je pri Cape Codu v Združenih državah Amerike pristala ladja Mayflower, ki je iz Velike Britanije v Severno Ameriko pripeljala prve evropske priseljence)


Na… pa je sobota padla mim kt da je ne bi blo… no in z Janjo sma se odločla, da grema preizkust men neko novo picerijo njej pa osvežit spomin iz otroštva. Gre za Ptujsko picerijo – Okrepčevalnica – Pivnica Zlatorog. Torej gre za pivnico! 😉 Nahaja se tm nad Ptujsko tržnico…
Takoj k stopte v pivnico vas objame prijetn vonj… mmm… Iz prvega “šank” placa stopte v prijetno jedilnico… Ma to vidte tut na slikci… Pice so iz el. peči… in res te useka nostalgija!

Ambient
pivnica

Florijan
pivnica

Bela dama
pivnica
Cene:
Ajde za dam sma vzela še eno pa škatlo… torej cene:
Študent 4,5€
Škatla 0,5€
Florijan 5€
Bela dama 5€
Feferon 0,7€
Točeno laško 0,3l 1,7€
Union v stek. 2€
Domača omaka 0,3€ (paradižnik)

Postrežba je cool. Pa tko k sn reku ze zgori… Nostalgija! Mene je takoj spomnlo na plac k sn hodu se z mamo pa bratom kot mali pizdun v Pizzerijo Parmo. Tm pod maxijem. Mmmmm to so bli cajti!

Dobr tek!
P.S. Lubi ne smej se!

1 thought on “21. november 2010 – malca 1744 (l.1620 je pri Cape Codu v Združenih državah Amerike pristala ladja Mayflower, ki je iz Velike Britanije v Severno Ameriko pripeljala prve evropske priseljence)

Comments are closed.