Kdo da fak ne pozna 2za1. Kdo? Eto naj dvigne roko al ustane al karkol…
Hmmmm 3x hvala. Prvo hvala bratcu da mi je prvleku tole bukvico… (hvala Aly… s pridom jo upurablamo!), drug hvala gre 2za1 za tole idejo… TOP!, treti pa itak da ribci oz. osebju tm. Madoniš! 🙂 A? Namest graj tolk pohval… Petek? Sonce? Mogoče je krivo oboje… oz. vem kwa najbl upliva name… Janja. Jap ona je kriva za tole! In ker sn pred cajtom brau na enmu blogu o tem kako slovenci ne znamo izražat čustev (buuulllAPČIHshiit)… JANJA, RAD TE MAM! 😉 A? A jih znam?
Ajde futr… ribco smo ze večkrat predstavlal… in še zmer sn mnenja, da če ste u centru lj, pa si želite ribce se vam splača jet ke pod plečnikove arkade…
Sardelce 2za1
Bukla
Pa še tole… riba more 3x plavat:
prvič u vodi,
drugič u olju,
tretič v vinu! 😉
uuuu cene sn pozabu!
Refošk 0,5l 6€
2za1 sardelce 3,5€ (top!)
Kalamari ocvrti 5,3€
Tatarska 0,7€
Hmmmm… lacn!
Me že dolgo ni bilo, ker sem dala apetit na vajeti 🙁
Nobene cune mi niso bile več prav od ljubezni do hrane.
No, sedaj pa spet lahko malo grešim, vsaj virtualno 🙂
Pri Učilih sem si kupila tri kuharske knjigice, eno o jedeh pripravljenih v voku, mediteransko in vegetariansko (kot, da nimam še nobene, he, he). To bomo kuhali, da se bo kar kadilo in tista moja boga napa bo tako ropotala, da bodo vsi sosedje hin 🙂
mmmm wok pa mediteranska se slišta huuuuuDo! 🙂
Bo treba še za štajersko nabavit to 2za1.
Jap jap, dobro razmišlanje lubi!