22.julij 2011 – malca 2064 (l.1992 je kokainski baron Pablo Escobar zaradi možne izročitve ZDA pobegnil iz zapora v Medellínu)


Kako vreme… to je noro. Počutm se kot da bi biu april… zjutri me na “motorju” zebe… čez dan mi je vroče, umes je 32x sonce, 31x dež (sn pač optimist! 😉 )… teperature so pa itak take, da u senci sede bit, če se pa usedeš mau na sonce te pa kur.

Dns vam z Adventure Slovenia predlagam kak kulinaričen sprehod po naši domovinci… Če se vam pa boga Hilda zasmili, jo pa mogoče revco, vzemite samo. Lahko tut na dopust!

Dle upam da nam seku mim preveč s tole hrano… (nažalost si nisn pravočasno napisal, kwa mi je Jure poslal…)

Rezanci pa omaka carbonara
futrovnik

Puran v sirovi omaki
futrovnik

Školke pa polnozrnati rezanci… (niso sam dagnje (klapavice), ampak še neki… mogoče dondole :S) – skratka tole zgleda TOP!
futrovnik

Pa še ena perutnina in zelenjava iz žara
futrovnik

Misel dneva: Pošljimo naše tajkune na dopust!

1 thought on “22.julij 2011 – malca 2064 (l.1992 je kokainski baron Pablo Escobar zaradi možne izročitve ZDA pobegnil iz zapora v Medellínu)

  1. Predvčerajšnjim sem se odpravila v kino. Brez visokih kulturnih teženj, ker sem šla gledat navadno družinsko komedijo – pingvine (kok so srčkani) in poleg je bil hočeš, nočeš še Jim Carrey.
    Nazaj grede sem bila prepričana, da bom staknila pljučnico. Sem kar pogledala, če bom kje srečala kakšnega pravega pingvina…Če je to kakšno poletje!!!

    Dondole? So to školjke, ki jih moraš izkopati iz mivke na morskem dnu? Nekaj takega smo “nalovili” na Rabu…mhm, dobro.

Comments are closed.