24.julij 2011 – malca 2065 (l.1969 se je rodila ameriška igralka, pevka, plesalka in modna oblikovalka Jennifer Lynn López, znana tudi kot J.Lo)


Sobota je bil deževn dan… in tko sma z drago odprla knigco 2za1 in mau študirala, kwa nama mi sedl jest… plus u ker lokal bi šla sprobat neki novga in tko se nama je knjiga 2za1 odprla na strani 115 – Kitajska restavracija Kitajski zmaj. Mmmm. Kniga nam ponuja pečene rake, kislo pekočo juho ali slivovo vino. Oba z Janjo mama rada kislo-pekočo juho… tko da sma rekla grem sprobat tole restavracijo pa še eno juhoco mama zaston! woo hoo!
Kitajska restavracija je tle u križiču prot Črni vasi oz. Igu. Postrežba cool… mislm strežejo te kitajci, ki dajensko zlo dobr govorijo slovensko! Kr mau presenečenje… No pokazala sma knigo in naročila 2 kislo pekoči juhi, kumarično solato in pekočo omako osmih zakladov.

Kislo-pekoča juha
futrovnik

Omaka osmih zakladov in kumarična solata
futrovnik
Cene:
Fse skup je blo 16€, kaj je točno kok stal ne vem, ker so račun odnesl! :S Mislm ta mi je res, kr ena. Ampak nj bo… + porcije niso lih tolk velke k ustalih restavracijah, je pa res da je fse zelo okusno.

PS. pa še neki… Janja je navdušena nad filmom Sicret Window! 😉