29.avgust 2011 – malca 2124 (l. 1935 je umrla Astrid Sofia Lovisa Thyra, bolj znana kot Astrid Švedska)

Sn mislu, da se nam dotaknu fuzbala… ampak se ga očitno morm. Mislm, učas bi blo bolš da bi eni troti molčal. Mislm fsi smo vidl kako so štajerci pogorel pod ognji zmajev… in zato je blo valda treba fuknt neki bakl na zelenico, pa razbit pol štadiona… se spravt nad policjo. Jap evropski navijači nimaš kaj.
No in po tekmi, ko je precednik mariborskega kluba, probal odivjat dam… se je skor zaletel pa zbil nekoga… in valda nekoga ujezu, ga je ta pač očitno poču po papki. Valda, vrjetno je šlo zravn še za kako zmerjanje. Mislm, tko si predstavlam če berem tele novice na 24ur. In pol izjava Zahoviča:
Sploh nimam besed. Ali je to sploh mogoče? V zgodovini slovenskega nogometa se kaj takšnega še ni zgodilo. To je velika sramota za Ljubljano in Ljubljančane. Maribor je od Ljubljane boljši le v nogometu, a moramo biti zaradi tega pretepeni v Ljubljani? Ljubljana je pokazala svojo kulturo in svoje sovraštvo do Štajercev…
Mislm dragi čupavec… Kwa če ta človk sploh ni biu lublančan? + ke si biu 90 minut, ko ste razfukaval stadion? + smo fsi lublančani isti? (mislm vem, da je moja mat lublančanka, k navija za maribor… in jo mečeš v isti koš?!?!?!) Mislm… jap… sj to je stalnica že vaših kulutnih navijačov.
Pizda kdaj bo naša država nardila kaj, pa kaznovala fse navijače… pa bilo čigavi so. Mislm, k mi grejo tut dregonsi na kurac k kaj uničujejo…

Z Gecom pa Dežmanom smo u sredo mau bluzili… in na konc prisla v Atiju. To je grška restavracija… tm na starem trgu. Če zuni sediš je goody… drugač pa hrana, kr dobr draga… pa niti ni ne vem kwa, če ne bi meu knigce 2za1 bi šu valda mim.
Gyros krožnik
futrovnik
Cena:
Gyros krožnik 8€
Laško 2,8€
Union 2,8€
+ perčke dobiš kao iz drugega lokala… tako, da dobiš dva računa, dveh različnih firm, od istega kelnarja iz istega naslova!

+ dežo… slika je res… jao jao 🙂 to morma pogledat, kwa ti to dela 🙂

Pa še tole:
Tajnica pozdravi skoraj gluhega direktorja:
»Dobro jutro, prasec stari. Kje si hodil vse do zdaj, impotentnež blesavi?«
»Pri zdravniku sem bil in sem dobil povsem nov slušni aparat…!«

9 thoughts on “29.avgust 2011 – malca 2124 (l. 1935 je umrla Astrid Sofia Lovisa Thyra, bolj znana kot Astrid Švedska)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja