29. december 2011 – malca 2275 (l. 1979 se je rodila Roni)


Gostilna Krjavelj… Ivančna Gorica valda. Z Janjo sma sla pocekirat en fletk v Višnjo goro… in valda sma bla se prej lacna pa sma jo odstrunfala v Ivancno gorico. Cca 15 minut iz Lublane v snežnem metežu sma našla Gostilno Krjavel. Fletno ime… No fstopima in napadema natakarja če majo tut pice, ker se nama je luštala pica. Natakar nasmejan je rekel seveda in da sva dobrodošla… plus da se zicnema lah kjer hočema v zares velki gostilni + prijetno in toplo opremljeni.
Dobima menije… in na prvi strani je razlaga – Krjavelj. Jap posebnež iz desetega brata… gre skratka za predstavnika nižjega sloja… zanimiv berač, ki s svojimi zgodbami zabava gostilniše goste. Za pijačo seveda! 😉 Prfektno ime za lokal. Ime s težo.

Super jedilnik z full jedmi in že sn razmislu o cem drugem ne o pici… ampak ne… pica se mi je luštala in valda da bom hišno pico, torej Krjavla. Valda velikega! Natakar se mi nasmehne in mi reče da je nam pojedu, da nj probam z malo… Ammm tut male nisn pojedu! 😛 (pač preveč nadevana… ene 4 vrste salam oz. mesa, paprike, paradižniki… ni da ni!)

Pizza Tajfl Mala
futrovnik

Pizza Krjavelj Mala
futrovnik
Cene:
Coca cola 1,4€
Fanta 1,4€
Pica Krjavelj mala 5,6€
Pica Tajfl mala 4,8€

Fenomenalne pice… fenomenaln plac… prjazn natakar… dost parkingov + iz lj sn hitrej tm, kot da bi šu na drug konc lj!
Aja pa prvič sma bla tu, pa sma dobla užigalnika in kulija! Hmmm v placih kjer sma redne stranke jih nisma… :S
Tko da… 😉

1 thought on “29. december 2011 – malca 2275 (l. 1979 se je rodila Roni)

Comments are closed.