25.julij 2012 – malca 2447 (l. 1955 se je rodila ameriška manekenka somalskega rodu Iman)


Hmmm da je zdravstvo u kurcu vemo fsi… in ja, če gre za druge me ne moti. Če gre zame me tut ne moti tolk… ampak nekak se fse ustav če gre za mojo tri mesečno hči.
Zdravo punco. Dojeno punco. Pr treh mescih tehta 6020g in je velka 62cm. Torej neki cez 6kg in dns je sestra in pol se dohtarca bla sposobna rečt, da se mogoče premalo redi… in da ji nj začneva dodajat mleko v prahu. Hmmm. Zakaj? Valda, sma se z Janjo čudn pogledala in rekla valda… šla u lekarno in kupla neko zajebano mleko k stane 15€… pridema dam in malo poguglama in pofprašama folk naokol. Hmmm zgorna meja za punčke pr treh mescih je neki čez 7kg, spodna pa neki čez 4kg. 6kg je TOČNO na zeleni črti… WTF? Hoče dohtarca da lekarnarji zaslužjo?
Oz. gremo mogoče se pol malo naprej… prjazna apotekarka je rekla, da loh za naslednič za tole mleko dobima recpt, da nama ne bo treba plačevat… hmmm valda, kot da ne gre spet iz našga žepa.

In kaj nj zdej? Nj boma bad starša pa samo dojima naprej in poslušava nasvete frendov pa nasvete folka iz neta… al nj boma ovci pa grema za pastirjem… in boma tko full dobra starša.

Zaj pa h Juliji v kuhno!
Jetrca na čebulci
futrovnik

Hmmm učas priznam, da nisn meu rad jetrc. Mislm vidt jih nisn mogu, zaj pa če so na čebulci, pa če je dost čbulce pa če so dobr pečena so mi cool!

Pametna za dns: (za u kafano) Na hollywoodskem pločniku slave ma zvezdo 6 izmišljenih likov in to so: Miki Miška, Zajček Dougoušček, Žolna Woody in valda The Three Stoogs.

6 thoughts on “25.julij 2012 – malca 2447 (l. 1955 se je rodila ameriška manekenka somalskega rodu Iman)

  1. Moje mnenje.. Če je na zelo lepi zeleni črti ne kupuj unga butastga mleka u prahu, ker je waste of money… Kako so to pa včasih delal? to me zanima… to je zdej sam mateg… ne ratat taki k ostali novopečeni stariši k so zmanipulirani z nasveti od usekanih staršev na forumu…

    take it easy pa dej šnopc.. to pomaga.. ha 🙂

    Iza je zakon

  2. Iza je zdrava zato ker ne komplicirata… so nekateri k pamža skor ne smeš več na sonce postavt ker se stopi oz ne vem kaj že… 🙂

  3. točn tko kot je Jure dejal… ne bit še en izmed staršev, ki ob rojstvu v roke primejo “navodila za uporabo”. Uporabi mal zdrave kmečke pameti in se ne pustit oklepom današnje zaplankane družbe 😉

  4. Ce ponoci spi, ce cez dan ne tecnari brez veze, potem je vse ok. Verjemi, jest imam izkusnje. Dokler je zadovoljna samo z dojenjem ji ne dodajaj nic. Cim bos zacel dodajati je konec, razen ce ima premalo mleka in je dete lacno.

  5. Ha, ha, ha. Zdravniki so se izgubili v farmaciji. Pozabili so, da edino narava naredi vse prav. In sesalcem je naredila to, da imajo mame mleko za svoje mladiče.
    je že kdo videl kakšno živalsko mamo, ki je dodajala umetno mleko? Lahko se zgodi, da ji zmanjka mleka zaradi lakote, pa to je že drugi scenarij. Joj. :o)

Comments are closed.