Malca 2646 (l.1975 se je rodila Charlize Theron)


Fak. Hodm kt da bi me požgal kak črnc…

Ma fse skup se je dogajal že dle cajta. Motor me je mau zafrkaval, pač ni redno takoj užgal. Ampak u drugo, tretje… Učer pa lom. Iz sihta sn se odpravu okol pol štirih. Motor ne vžge. Jebem mu kitajsko mamo. Valda po 5tih minutah obupam, pa grem pač nazaj delat, sj bo pol užgal. Ob petih pač rečem, zdej je pa cajt da grem… Kitajc še ne bi šel.

RRRR. RRRR. RRRR.

Valda Pero se mi reži in stop na pomoč… odstraniva svečko, k valda je to to. Eno svečko vzamem js pa grem prot pumpi, eno on. On jo bo pobrusu mal pa te fore. Pridem na Petrol in prodajalka nima pojma kako svečko mam. Pokaže mi 4 druge, če bi bla kera od njih prava. Ehhh. Odprem vse in jih s strokovnim očesom primerjam. Premala. Premala. Črna. Čudn repk. Nubena ni prava. V vročini pičim nazaj na parking…

S Perotom pač namontirava nazaj pobrušeno svečko in kitajc rece

RRRR. RRRR. RRRR.

Valda mu jebem fse, ampak se spomnm, valda ma moj motor še nožn užig. Zmaga. Iskrica v očeh (če že v motorju ni bla). Hitr obrnm pedalko… ga naskočm… 1x. 2x. 3x. Nič. 4x…48x nič. Smrdi že k na pumpi… FAK. Nč servis… Pokličem in prijazna ženska mi dvigne fon. Valda takoj rečem in se opravičm, ker vem da že pol ure ne delajo. Reče mi da loh motor prpelem (hahahaha PRPELEM!) in ga pustim na dvorišču, ampak da oni ne odgovarjajo če zgine. U glavi mi špila sam uno… valda ni pene, sj ne užge, kdo če to spizdit.

Nč Perotu rečem hvala, mu dam roko in grem. Od centra do dolgega mosta je bliz… pa valda bo še kak klanček in bom srfal. KURAC ni ga!

Srečen sn da mam kratke hlače pa japonke. Primem težk motor in greva. U izi. Pr šubički sn ga že klel. Nisem več vedel a nj ga potiskam na levi al desni strani. Nisem vedel a nj držim z eno roko krmilo al zadi ročaj za drugega potnika. Karkol sn naredu ni blo ok. Švical sn u roke… ročke so ble mokre. Js ga potiskam. Potiskam z leve, potiskam z desne… od zadi. Švicam full. Pršvical sn do prve pumpe tm pr Iliriji. Vooooda.

Brihtn vstopm v klimatizirano pumpu… red bull? ne… nam. Vodo z okusom bom. Valda… ona ma cuker pa mi bo laži potiskat kitajca v tem toplem popoldnevu. Cca pol litra sn spil, predn bi vas politik prnesu naokol. Stopm na levo, ker mi bl leži in ga potiskam dalje. Na vsakih 500m ga optimistično probam užgat.

RRRR. RRRR. RR ma jebi se.

Desn podplat na japonki me peče, lev gležn boli… ušvican full. En me ne vpraša če mi lah pomaga. En me ne vpraša, če nam umrl v tej vročini. Nam… sj sn mlad in postavn fant. Močn… Kitajc je bil vsak meter teži. Jebem si kwa sn ga zjutri tanku. Če bi bil prazn tank bi bil laži si mislm.

Pred očmi imam samo še klanc čez progo… TOOOO gor ga potisnem dol se bom pelu. Potiskam ga k zmešan, skor tečem od veselja, ker dol se bom PELU! Pridem gor… ga zajaham k Đon Vejn. Nč. Ni bil še klanc dol. Fak. Razjaham Kitajca in potečem, skočm nanj… furam se! Zasrfal sn ga do servisa… Noro!

Servis še odprt! Oddahnm si… vstopim. Ženska me pogleda in mi reče “Ste ok? Vsedite se. Boste kaj popili?” Js korenjak k sn jo pogledam in hočem rečt Ne, sj mam sabo… sj sn ok, iz sebe sn spravu samo N n n ne. H h hvala. K k k klima. Serviser se me spomne… vpraša kwa je narobe. Povem in reče da bo hitr popravlen. Jutr…

Useen mi je kdaj… sam da sn preživu. Čakam soseda, da pride pome. Prešvican čist… cca 15min sma se pelala dam v klimi. Pridem dam in še vedno švicam. Grem pod tuš… in po pol ure sn še vedno švical ampak ponosn nase, da sn tok močn da mi je to uspel! Jaooo kak kreten.

Finta… motor mam zavarovan, da če kej crkne me pride vleka iskat. Zastonj. Zapeljejo me na servis in roka in to je to. Druga finta… sosed k me je pršu iskat bi me loh pršu iskat s kombijem in bi motor naložila… Ehhhh, ampak tko sn bil pa mal na luftu… uro pa 20min sn ga potiskal in se družil z njim. Z motorjem k mi je znal rečt samo RRRR.

Zjutri vstanem… na desni nogi mehur na podplatu, lev gležn zatečen. Bolijo me kolki, roke… ampak motor je na servisu!

Na to se pije pivo! Grim reaper je kr taprav zato!

2015-07-16 11.46.22

Perčk na mestu. Naklona 7,1% in tipičen IPA. Nor dizajn in zato je treba pivovarni Reservoir Dogs dat samo roko!

Pametna za dns: Motor je cool če dela. Če ne dela je sam en težko pofukan jajc!