Malca 2658 (l.1975 se je rodila avstralska glasbenica in igralka Natalie Imbruglia)

Že dolg nisem nič napisal… malo z namenom. Razočaran sem bil nad referendumom in nisem želel pluvati po sosedih, ki jih zadeva koga jaz ljubim, pol je blo novo leto… tipično novo leto. Nakupvanja daril, skrb za koga ga še nimaš, kaj komu kupt… skrata full enih stroškov, na konc pa itak frocom niso ušeč ta fuknena darila.

Pol je bil januar… bratov RD. Najs… Aly, fse naj… darilo mamo še vedno mi, zato k je bla mala spet bolna… virusna pljučnica. Ehhh to je bla tut dogodivščina. Sreda metelkova, četrtek njen pediater, petek pol spet njen ZD pa drug zdravnik, pa infekcijska (kjer nas je kuzla od dohtarce nadrla zakwa male ne cepiva prot gripi), pa kličnični center za odvzem krvi, pa urgenca za redgen… pol dijagnoza une kuzle. V soboto še 1x obisk našga pediatra… skratka virusna pljučnica. Od takrat sem na negi… ajde jaz malo, malo moja draga. Draga…. Draga je v obdobju naše virusne pljučnice dobila šiht. ČESTITKE!!! Šiht, brez vez! Jap dragi moji, moja draga je dobila šiht v vrtcu. Ajde samo za tri mesce, ampak je… začetek je. Lahko bo nardila strokovn izpit in tako bo dopl. matematik, ki je potem postal vzgojitel naredil “strokovni” izpit, ki ga zahteva da pofuk od države, da bo lahko delala v vrtcu…

No ja, nimaš kaj… standard je standard. U tej državi ga mamo full… predvsem ga majo določene osebe, ki so pripravljene na standard in jim zato plačujemo pripravljenost… no pa js. Rodil so se prpravleni.

Nega. Nega je fajn če je otrok kolkrtolk ok, in Iza je… je bil pa kurc, ker virusna pljučnica je nalezljiva… no mia sma se tut oba okužla. Ne s pljučnico, ampak z nekim drugim virusom, k ga je mala tut mela… tko da sma mela tut oba full visoko vročino, kašel, smrkel… ehhh. Zdej sma ok.

Ker sem doma, doma kuham… to mi je cool. Valda če vem kwa skuhat… recmo, en dan sn delu makaronflajš. Valda, mala ga obožuje, men je tut cool, draga pa itak zdej je v vrtcu… Makaronflajš, česa tolk zanč nisn še jedu. Ajde probu. Jedla itak nisma… Pomoje je bil meso v kurcu.

Po drug stran, sn pa recimo naredil full dobr pražen riž z kozicami in zelenjavo. Simpl zadeva. Kozice popražš. Riž kuhaš. Popražš še zelenjavo, pa mal slaine, k ti paše… flikneš kozice pa to zelenje skup. Dodaš riž pa mal sojine omake. Sede še kak umešan jajc in to je to. Jajc skratka.

2016-02-01 14.55.04

Pametna za dns: Vročina ni fajn, je pa cool na ženski. Grrr taka vroča je pol! 😉

Kar se cepljenja gripe, ste vedl, da k se 1x cepite, da potem se morte FSAKO pofukano leto cepit? Če se ne, niste tako odporni, kot oni, ki se niso? Tega na infekcijski una kuzla ni povedala… valda da ne.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja