Malca 2668 (l.1976 se je rodil irski igralec Colin Farrel)


Ej Kolin… fse najbolše!

K greš iz službe pa dobiš SMS, glej da nauš pozabu it po malo v vrtec. Ccc valda, kdo pa sem, da bom pozabil po malo?! A se mi je že kdaj zgodil to?

NEEEE. Valda, da ne… sn pač skrbn fotr.

Prihopsam mim vrtca in… in eto težavo! V vrtcu morš pozvonit skupini tvojga foroca, da ti odprejo. Pozvonit moram pri Konjičkih? Sončkih?… WTF. Zakaj te skupine ne morjo met izi imen?!? Recimo 16valni turbo agregat, GTI, 1.2 tce in podobno. To, to bi si zapomnil fsak normaln fotr in ne bi blo teh težav…

Stojim pred zvoncem in študiram… Valda so konički, mala ma rada konje, valda so konički, čeprov je mala full sonček. Ammm jebite se! SMSa Janji nam poslal, da se mi ne bo smejala… Mogoče če počakam sekundo pride kak starš pa mi odpre. Mogoče…

No valda, noben starš ni pršu. Rešila me je pa mala… Očitno so bli zuni na igrišču in je prtekla v moj objem. Kak sonček je mala! Jap ni konj, konj je foter. Sonček je.

Mlečn riž. Mala ga je mela za zajtr, fotr za večerjo. Draga tega nima rada… torej skuham samo zase. Iza nau. Ona se zmrduje, pa čeprav je šla zjutri še po repete! Ko je vidla mojo mojstrovino… ji je blo žal.

mlečn riž

Pa valda, sn dal unim velkim očkam moj krožnik, da ga zmaže. Itak je blo preveč zame… in itak je pojedla samo jagode dol in benko. Jap, mala ni sonček ampak pobalin!

Pametna za dns: če bi neprestano prdel 6 let in 9 mesecev, bi proizvedel dovolj energije za jedersko bombo! WOOOOW oz. ne wooow ampak BOOOOM!