Malica 2830 (l.1967 se je rodil Igor E. Bergant)


Pred 14timi dnevi sva parim podjetnikom v okolici poslala povpraševanje za obnovo kopalnice. Do danes nama od 6tih ni odgovoril nihče. Jup… pol bodo pa jokal kako jim je težko.

No in zdej… zdej je vprašanje, zakaj terat človeka v neko 4letno sredno šolo pa na faks… če je verjetno bolše, da je keramičar, vodovodar… Ajde ne rečem, da je simpl. Je pa zihr keš. Mislm… kopalce bomo verjetno vedn rabl in neka tehnika, da bi vodo spravl v neko bajto se tut ne bo neki dost spremenila. Ajde fsaj jes kot lajik tko mislm.

Mogoče bomo pa vodo dobil prek neta… sam nek app si bo treba namestit. V kopalnco vrjetn oz. tm k boš rabu vodo.

En dan smo bluzili in želel v soboto v Lublan na ribe. Operna klet se je ponujala sama po seb. Prenovljena. Prazna. Edine stranke smo bli… pa so nas zavrnli v času kosila, ker je bil tedn restavracij oni majo pa malo kuhno in ne bodo zmogl?!?! Zapri tak pajzl, če ne sfolgaš treh ljudi.

Pol smo šli v Tarfuta, k pa v sobotah ne dela in v bližini se je ponujala Gostilna Šestica. Stara, domača, polna šestica. V gostilni je blo fse polno zato so nas poslali v picerijo in tam bomo tut lahko naročil hrano pač iz gostilne… Prijazno. Aja… dan ni bil ravn za letni vrt, zato smo želel sedet notr.

Prijazno osebje… zelo prijazno nas je lepo postreglo.

File brancina
Lignji na žaru
Capricciosa
Grmada

Hrana je bil tut odlična. Ajde Izi ne… ona je rekla, da je riba premal pečena in da je bl kuhana. Tko da… mala je naročila ribo, Janja lignje, js pico, na konc smo pa skor menjal jedi. Iza je jedla ligne, Janja pico in jaz ribo. Skor… u resnic smo fsi jedl vse.

Za sladico si je tmala naročila dobre palačinke mia pa grmado. Grmade ne strežejo vsak dan… in dns so ble vse porcije baje razdeljene, pa si je najina kelnarca priborila še dve za naju in morm rečt, da je to bla pika na I. Zelo dobra. Odjava moje drege je bila, da bi lahko samo na to pršla… da bi lah bla Grmada tut glavna jed. Jup… na nek način je bla.

Cene… jah no, pocen ravn ni, je pa vredno.

Pametna za dns: Če je umivalnik premali, je mogoče zato razlog. Mogoče večji ne gre v kopalnico.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja